VASK AF KØRETØJER

Vi vasker alle store køretøjer!

Vores kunder har ofte en bred portefølje af lastbiler, og vi vasker alle typer af lastbiler. Vi tilbyder også varevognsvask, kassevognsvask, kranvognsvask, busvask og campingvognsvask.

Vask af køretøjer

Mangler du et sted, du kan få vasket dine køretøjer? Hos Copenhagen Truck Wash vasker vi alle slags forskellige køretøjer – både lastbiler, busser, varevogne, campingvogne og alt derimellem. Vi klarer det meste, men er du i tvivl om, hvorvidt vi vasker netop dit køretøj, er du altid velkommen til at kontakte os.

Professionel vask af køretøjer

Vi har topmoderne vaskefaciliteter, som sikrer dig en yderst professionel vask af dit køretøj. Vi tilbyder både indvendig og udvendig vask af køretøjer, og vi sikrer dig, at dit køretøj fremstår rent og præsentabelt, når det suser på vejene, og at det samtidig er rart at køre i. Vi forsøger at holde ventetiden på et minimum og at levere 100% rene køretøjer – hver gang.

Husk at få vasket køretøjet

Det er vigtigt at vaske sit køretøj regelmæssigt, da det hjælper på driftssikkerheden. Ved eksempelvis at fjerne bremsestøv og andet skidt på bremserne, sikrer du en længere levetid på dit udstyr. Samtidig opbygger rust sig over tid, hvilket du kan forebygge ved at vaske køretøjet.

 

Miljøvenlig vask af køretøjer

Når man vasker køretøjer, kan det ikke undgås, at man bruger en vis mængde vand. Hos Copenhagen Truck Wash går vi meget op i, at vi vasker køretøjer på en miljøvenlig måde. Derfor opsamler vi vandet, udrenser det, og vi genanvender vandet. Det gør vi helt uden at gå på kompromis med renheden og grundigheden. Det vand, vi bruger til at vaske med, udrenses for alle salte, så alle køretøjer bliver vasket i saltfrit vand.

Vask af køretøjer nær København

Hvis du er på udkig efter et sted i Københavnsområdet, hvor du kan få vasket dit køretøj, kan du finde os i Taastrup og i Hvidovre. Vi anvender drop-in-konceptet, så du dukker bare op i en af vores afdelinger, hvor vi står klar til at tage imod dig og rådgive dig om, hvilken vask du skal vælge. Vi sammensætter desuden gerne særlige firmaaftaler alt efter dine ønsker og behov.

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra