GLOSTRUP

Copenhagen Truck Wash

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores vaskehal i Glostrup. Her tilbyder vi også tank cleaning af alle slags tankbiler, og vi er SQAS-godkendt og certificeret i overenstemmelse med CEFIC retningslinjer.

Glostrup

Fabriksparken 18, 2600 Glostrup

Lastbil– og indvendig tankvognsvask i Glostrup

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores 2 vaskebaner i Glostrup. Begge bemandet af vores dygtige og erfarne vognvaskere.
 
Her tilbyder vi udvendig vask af alle typer lastbiler incl. vask inde på ladet i kassebiler, forvogne og trailere i vores ene vaskebane.
 
I den anden vaskebane tilbyder vi EFTCO-certificeret indvendig tankvognsvask med udfærdigelse og udlevering af vaskecertifikat.
 
Mens du får vasket din bil kan du besøge vores nabo, der er en velassorteret tankstation med varm spise, drikke og plads til afslapning.

Hvad siger kunderne?

Lars Enøe
Læs mere
Altid en super flot vask, og virkelig flinkt personale. Super service 👍👍
Brian Twil Olsen
Brian Twil Olsen
Læs mere
Super service , dejlige mennesker, lækker varm chokolade de har😃 aldrig lang vente tid , meget sjældent ihvertfald ;)) kan kun anbefales mvh Brian Twil Olsen (Green Fair Logistics)
Kenneth Rasmussen
Kenneth Rasmussen
Læs mere
Super service.. Kører i en lastbil hvor der sad limrester på efter klistermærker. De fjernede dem dælme og de gik til den med vasken. Kan kun anbefale dem. Kunne man vi 6 stjerner så havde de fået det. 🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘💪
Benny Nymand
Læs mere
Altid et flot resultat
Niels Geert Hermansen
Læs mere
Det er et godt sted at få vasket lastbilen
Casper Vildrik Justesen
Læs mere
Verdensklasse service,- ovenud tilfreds med vasken👍
Tidligere
Næste

Mød administrationen

Valdemar Hoffmann

Teknisk- og indkøbschef

Jimmy M Hansen

Salg- og Økonomichef

Max Petersen

Halansvarlig

Badii Yacoubi

Halansvarlig

Simon Lundgren

Halansvarlig