Services

Ingen guld, sølv og bronze – kun kvalitetsvaske!

Vi sælger ikke quick-vaske, guld-vaske eller andre smarte ting. Vi sælger kun én ting, og det er (meget) rene køretøjer. Vores topmoderne vaskefaciliteter sikrer et fantastisk resultat, og vi har flere services, der gør oplevelsen endnu bedre.

Services

Vi går langt for vores kunder

Indvendig vask

Meget gods kan svine køletraileren indvendigt. Og kører man med fødevarer, er det vigtigt at kunne dokumentere, at hygiejnen er i orden. Derfor tilbyder vi en indvendig vask.

Pick up

Er chaufførernes tid bedre brugt på landevejene? Det har vi forståelse for, og derfor vil vi gerne tilbyde at afhente jeres trailere og sørge for alt fra tankning og ind- og udvendig vask.

Drop in

Fordi vi kan tilbyde landes mest effektive og hurtige lastbilvask, har vi droppet tidsbestillingen. Vi tror på, at det er nemmere for vores kunder blot at møde op og få vasket straks.

Indvendig vask

Hvis det ønskes, vasker vi køletrailere indvendigt. Det foregår med 62 grader varmt vand og skumsæbe. Efter endt vask udleveres et vaskecertifikat på papir eller videresendes som PDF.

Vi vasker også varevogne, kassevogne og forvogne indvendigt.

Pick up-service

Som en ekstra service har Copenhagen Truck Wash i Taastrup sin egen terminaltraktor, som giver os mulighed for at hente trailere for vores kunder i området. Vi tilbyder her tankning og ind- og udvendig vask af trailer.

Der er også mulighed for at parkere trailere på Copenhagen Truck Wash’s grund. Så vasker vi, mens jeres øvrige lastbiler arbejder videre. Det gælder for alle vores afdelinger.

Drop in - ingen tidsbestilling

Det kan være svært at koordinere og tilpasse kalenderen til at få vasket. Fordi Copenhagen Truck Wash tilbyder effektiv og hurtig lastbilvask, har vi stor succes med ‘drop-in’ uden tidsbestilling.

Som det eneste sted på Sjælland tilbyder vi i alt seks vaskebaner. Det høje antal baner betyder, at ventetiden holdes på et absolut minimum, og under normale omstændigheder kører de fleste biler direkte ind i hallen.

Det sikrer, at chaufførerne hurtigt kan komme videre til næste opgave og lastbilerne hurtigt er på vejene igen.

Tank cleaning

Copenhagen Truckwash kan nu også – i vores vaskehal i Glostrup – tilbyde vask af alle slags tankbiler. Vi er SQAS-godkendt og certificeret i overensstemmelse med CEFIC-retningslinjer.

Vi er også godkendt af European Federation of Tank Cleaning Organisations (EFTCO), som er godkendt udsteder af European Cleaning Documents (ECD).

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Rene lastbiler øger arbejdsglæden

Fremtoningen/det visuelle udtryk er vigtigt inden for de fleste erhverv. Nyvaskede og flotte lastbiler er alfa og omega, når dine lastbiler kører ud til samarbejdspartnere/kunder. Når dine lastbiler eller varevogne kører rundt på vejene, repræsenterer de din virksomhed. En nyvasket lastbil vidner om en professionel tilgang til tingene. Når dine lastbiler, varevogne og kassevogne altid er nyvaskede, får andre et godt indtryk af din virksomhed.

Lastbilen skal føles som det andet hjem

Lastbilvask handler ikke kun om at give et professionelt udtryk udadtil. En ren lastbil hænger meget sammen med arbejdsglæden hos dine ansatte. Der er en stolthed forbundet med at køre rundt i en flot, nyvasket lastbil. Mange timer tilbringes i lastbilen, så lastbilen bør føles som ”det andet hjem”.

Regelmæssig lastbilvask er sund fornuft!

Lastbilvask handler også om sund fornuft! Regelmæssig lastbilvask hjælper på driftssikkerheden, så det undgås, at der kommer snavs ind i maskineriet. Copenhagen Truck Wash fjerner fx bremsestøv og andet snavs på bremserne, som sikrer en længere levetid på dit udstyr.

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra