køretøjer

Vask af varevogne

Trænger varevognen til en grundig vask? Hos Copenhagen Truck Wash vasker vi alle former for varevogne. Vi har vaskehaller på to lokationer nær København, mere specifikt i Taastrup og i Hvidovre. Vores vaskehaller er specialdesignet til større køretøjer, så vi kan komme ind i alle de vigtige dele af varevognen og give den en komplet rengøring.

Forlæng levetiden på din varevogn

Når varevogne kører mange kilometer på vejene, er det ikke til at undgå, at den bliver beskidt. Skidt og snavs sætter sig i maskineriet, og det er vigtigt at få fjernet. Hvis ikke varevognen bliver vasket ofte nok, er der risiko for, at der dannes rust, og at varevognen tager skade.

Ønsker du, at din varevogn skal holde mange år endnu, er det derfor vigtigt med vedligeholdelse og en regelmæssig vask. Vi sikrer dig, at din varevogn er 100% ren, og vi forsøger at holde ventetiden på et absolut minimum, når du besøger os.

 

En ren varevogn hænger sammen med professionalisme

En grundig og hyppig vask af varevognen vil ikke kun hjælpe med at forlænge levetiden på køretøjet, det kan også få betydning for dit brand. Der kører dagligt rigtig mange varevogne på landevejene. Mange varevogne, som bliver brugt til erhverv, har et virksomhedslogo og et virksomhedsnavn printet et sted på varevognen.

Varevognene bliver formentlig ofte spottet af samarbejdspartnere, kunder eller potentielle kunder, når de kører på vejene eller er ude hos kunder. Hvis du ønsker at fremstå professionel, bør du derfor overveje at prioritere varevognsvasken og sørge for, at varevognen altid fremstår ren og præsentabel.

 

Få vasket varevognene regelmæssigt

Ejer du flere varevogne, som bliver brugt til erhverv? I så fald vil det være optimalt at sikre dig, at de køretøjer, som kører på vejene og repræsenterer dig, er rene. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter dine ønsker og behov.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra