brancher

Vaskeløsning til vand, kloak og affald

Der er brug for mange forskellige erhverv for, at samfundet kan køre rundt. Og det gælder ikke mindst firmaer inden for vand, kloak og affald. Specielt hvis du arbejder inden for de to sidstnævnte områder er det vigtigt, at dit køretøj er rent og præsentabelt.

Din pålidelige vaskeløsning til vand, kloak og affald

Uanset om du mangler en vaskeløsning til vand-, kloak eller affaldskøretøjer, står vi klar til at hjælpe dig med at gøre dit køretøj skinnende rent. Vi vasker dit køretøj både indvendigt og udenpå, og vi tilbyder også en service, vi kalder SpotFree, som du kan tilkøbe. Læs mere om bl.a. SpotFree her på vores hjemmeside.


Mange gode grunde til at vælge os

Vask af vand-, kloak- og affaldskøretøjer kan være en beskidt affære, men det holder os ikke tilbage fra at vaske denne slags køretøjer. Det kan være både besværligt og tidskrævende at vaske et køretøj beregnet til vand, kloak og affald, og det kan sagtens tænkes, at det ikke er noget, du selv har tiden og udstyret til.

Langt hen ad vejen kræver det nemlig, at du har de rette faciliteter og det rette udstyr til at rengøre med – og det har vi hos Copenhagen Truck Wash. Vores vaskehaller er moderne og miljøvenlige, og vores dygtige og professionelle vognvaskere står klar til at vaske dit køretøj, mens du kan holde en velfortjent pause.


Kig ind forbi en af vores afdelinger

Da vi har et drop-in-koncept, kan du sagtens bare køre ind forbi og få dit køretøj vasket i vores vaskehal i enten Hvidovre eller Taastrup. Det kræver ikke tidsbestilling, og du kan bare komme forbi i vores åbningstid. Der er stor sandsynlighed for, at du vil kunne komme til med det samme, da vi stræber efter at holde ventetiden på et absolut minimum.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

Services

Vi går langt for vores kunder

Indvendig vask

Meget gods kan svine køletraileren indvendigt. Og kører man med fødevarer, er det vigtigt at kunne dokumentere, at hygiejnen er i orden. Derfor tilbyder vi en indvendig vask.

Pick up

Er chaufførernes tid bedre brugt på landevejene? Det har vi forståelse for, og derfor vil vi gerne tilbyde at afhente jeres trailere og sørge for alt fra tankning og ind- og udvendig vask.

Drop in

Fordi vi kan tilbyde landes mest effektive og hurtige lastbilvask, har vi droppet tidsbestillingen. Vi tror på, at det er nemmere for vores kunder blot at møde op og få vasket straks.

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra