køretøjer

Vask af rutebusser

Få vasket rutebusserne hos Copenhagen Truck Wash. Vi har kapaciteten, ressourcerne og ekspertisen, så du kan være helt sikker på, at rutebusserne bliver gjort grundigt rene, og at vi kommer ind i alle de vigtige kroge.

Professionel rutebusvask

Vi har mange års erfaring med busvask. Vi vasker alle slags busser – udover rutebusser – også for eksempel turistbusser og partybusser. Hvis du gerne vil spare tid og slippe for besværet, kan du køre busserne hen til os på en af vores to lokationer og få dem vasket. På begge lokationer, i henholdsvis Taastrup og Hvidovre, finder du topmoderne vaskehaller og vaskefaciliteter, hvilket gør, at vi effektivt kan vaske mange køretøjer dagligt uden at gå på kompromis med grundigheden.

Der er stor sandsynlighed for, at du kan få vasket rutebussen med det samme, når du dukker op i en af vores afdelinger. Vi anvender et drop-in-koncept, hvor du eller dine chauffører kan komme forbi og få vasket rutebussen, når det passer jer.

 

Husk den regelmæssige vask af rutebusserne

Rutebusserne kører formentlig mange kilometer dagligt i al slags vejr, og man kan derfor ikke undgå, at de jævnligt bliver beskidte og trænger til en vask. Hvis du gerne vil beholde rutebusserne mange år i fremtiden, bør du prioritere at få dem vasket regelmæssigt.

Rutebusserne kan nemlig tage skade, og det kan gå ud over driftssikkerheden, hvis ikke skidtet bliver vasket væk. Når du jævnligt vasker rutebusserne, er der større sandsynlighed for, at du undgår rustdannelse, og at bremserne tager skade.

 

Få vasket alle rutebusserne og få en skræddersyet aftale

Ejer du flere rutebusser, som skal vaskes i ny og næ? I så fald har du mulighed for at få oprettet en skræddersyet firmaaftale på det antal rutebusser, du har. Du er velkommen til at kontakte os, hvis dette lyder som den ideelle løsning for dig.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra