køretøjer

Vask af partybusser

Partybusser bliver brugt til mange forskellige slags arrangementer som for eksempel polterabender, firmaarrangementer eller andre former for events. Udover at de gerne skal være behagelige og komfortable for passagererne at opholde sig indeni, skal de ligeledes gerne fremstå flotte og præsentable udenpå.

Vasketunnel til partybusser

En partybus trækker uden tvivl opmærksomhed, når den suser på vejene, og derfor vil det være optimalt med et nyvasket ydre, hvis du vil have, at din partybus er indbydende og attraktiv for dine kunder.

Det kan være besværligt og en tidskrævende opgave selv at skulle vaske store køretøjer som for eksempel partybusser. Men det findes der heldigvis en løsning på. Du kan nemlig nemt og effektivt køre partybussen forbi Copenhagen Truck Wash og få den vasket. Vi har topmoderne vasketunneller, der er specialbygget til at kunne rumme de store køretøjer. Vi vasker alle former for busser – også for eksempel turistbusser og rutebusser. Så leder du efter et sted, hvor du kan få vasket bussen, er du havnet på den rette side.

 

Kvalitetsvask af partybusser

Udover at have de rette faciliteter, har vi også den rette kapacitet og ekspertise. Hvis du vælger at køre partybussen forbi os, kan du være helt sikker på, at vi kommer ind i alle de vigtige kroge, og at den bliver gjort ordentligt ren. Derudover er der stor sandsynlighed for, at du kan få partybussen vasket med det samme, da vi har et drop-in-koncept og lav ventetid. Vi stræber efter at holde ventetiden på et absolut minimum, så du ikke går forgæves og spilder tiden på at skulle vente alt for længe.

 

Partybusvask i København

Er du indehaver af flere partybusser, som ofte kører på vejene? I så fald har du mulighed for at oprette en særlig firmaaftale, hvor vi sammensætter aftalen alt efter dit behov. På den måde kan du være sikker på, at partybusserne altid er rene, når den rullende fest er i gang. Du finder os i Taastrup og Hvidovre nær København.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at oprette en firmaaftale.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
min.
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra