køretøjer

Vask af turistbusser

Leder du efter et sted, hvor du kan få vasket dine turistbusser? Det kan være både tidskrævende og omstændigt at få gjort turistbusser ordentligt rene. Det har vi løsningen på.

Hos Copenhagen Truck Wash kan du nemt og effektivt få vasket alle dine turistbusser. Vi har de rette faciliteter og ressourcer, så du kan være sikker på, at vi kommer ind i alle krogene, og at turistbussen fremstår 100% ren efter en vask hos os.

 

Vaskehal til turistbusser

Hos Copenhagen Truck Wash har vi topmoderne vaskehaller, som sikrer os, at vi har en stor kapacitet og kan eksekvere i høj kvalitet. Vaskehallerne er specialdesignet til større køretøjer som for eksempel turistbusser. Vi vasker alle typer af busser – også rutebusser og partybusser. Du finder vores vaskehaller i Taastrup og Hvidovre.

 

Effektiv turistbusvask i høj kvalitet

En turistbus afspejler dit brand, hvilket blot er en af grundene til, at du bør sørge for, at den er ren og fremstår præsentabel. Turistbusser fragter mange passagerer og kører mange kilometer på vejene, hvilket resulterer i, at de jævnligt bliver beskidte. En ren og præsentabel turistbus vil bidrage til, at bussen er mere indbydende og attraktiv at køre i for både passagerer og buschauffører.

 

Vask turistbussen og forebyg skader

Det er ikke blot på grund af din virksomheds ry, at du bør prioritere at få turistbussen vasket. Hvis du lidt for ofte skipper vasken af turistbussen, er der risiko for, at køretøjet tager skade. Hvis skidt og snavs sidder for længe uden at blive fjernet, vil det øge risikoen for rustdannelse. Derudover skal snavs på bremserne som for eksempel bremsestøv fjernes jævnligt, da det ellers kan få betydning for driftssikkerheden.

Generelt er det en god idé at få vasket turistbussen jævnligt – både hvis du vil opretholde et godt ry, og hvis du vil undgå skader på køretøjet.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra