køretøjer

Vask af busser

Hos Copenhagen Truck Wash har vi de helt rette faciliteter til busvask. Vi vasker effektivt alle former for busser, og du kan være sikker på, at bussen er 100% ren efter en vask hos os. Vi holder til i Københavnsområdet – mere specifikt i Taastrup og Hvidovre.

Effektiv busvask i høj kvalitet

Mangler du et sted, hvor du kan få vasket dine busser? Busser kører dagligt mange kilometer på vejene og fragter folk fra a til b. Det kan ikke undgås, at busser bliver beskidte, og at de regelmæssigt trænger til en grundig vask. Det kan knibe med at få bussen ind i vaskehallen på den lokale tankstation, og derfor kræver det de rette faciliteter, hvis du vil sikre dig, at bussen bliver vasket ordentligt.

En ren og præsentabel bus vil både resultere i gladere passagerer og gladere buschauffører. Derudover vil dine busser fremstå mere indbydende og blive mere attraktive at køre i for passagererne.

Når du besøger Copenhagen Truck Wash kan du være sikker på, at både vaskekvaliteten og vaskehastigheden er i top. Behovet for en vask eller en grundig rengøring kan opstå pludseligt. Når du eller dine chauffører besøger os, kan I forvente en lav ventetid, da I som regel vil kunne få vasket bussen med det samme.

 

Vask bussen og forlæng bussens levetid

Det er vigtigt at få vasket busserne regelmæssigt, da det kan have betydning for driftssikkerheden. Bremsestøv og andet snavs på bremserne skal fjernes, hvis du ønsker en længere levetid på dit udstyr. Derudover er der risiko for, at der dannes rust, hvis ikke snavs i maskineriet bliver fjernet.

 

Få vasket busserne regelmæssigt

Ejer du flere busser, som regelmæssigt trænger til en vask? Så har du mulighed for at oprette særlige, skræddersyede firmaaftaler. Vi anvender et drop-in koncept, så buschaufførerne kan komme forbi, når de er i området, og det passer dem.

Det er en fleksibel løsning, som sikrer dig, at dine busser altid fremstår rene og præsentable, når de kører på vejene. Du er velkommen til at kontakte os, hvis dette lyder som den ideelle løsning for dig.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra