køretøjer

Vask af anhængere og trailere

Du kan være sikker på at få en ren trailer, og at vi kommer ind i alle krogene, når du får din trailer vasket hos os. Udover vask af trailere tilbyder vi også vask af stort set alle slags større køretøjer som for eksempel lastbiler, busser og varevogne.

Effektiv og fleksibel trailervask

Trænger traileren til at blive vasket? Trailere er forskellige og varierer i størrelse. Hos Copenhagen Truck Wash vasker vi effektivt alle forskellige slags trailere og anhængere. Vi har nemlig både kapaciteten og de perfekte vaskehaller til at kunne vaske dem effektivt og grundigt.

Hos Copenhagen Truck Wash anvender vi et drop-in-koncept, så du hurtigt og effektivt kan få vasket traileren. Du møder bare op i en af vores afdelinger, når det passer dig, og du er i området, og så er der stor sandsynlighed for, at du kan få vasket traileren med det samme. Du finder os i Taastrup og i Hvidovre, hvor vi står klar til at vaske din trailer.

 

Få hentet og vasket traileren

Hos Copenhagen Truck Wash forsøger vi altid at levere den bedste service til vores kunder. Som en ekstra service tilbyder vi at hente trailere for vores kunder – hvis traileren vel og mærke er placeret i området. Vi har nemlig vores egen terminaltraktor, som vi bruger til at hente trailere.

Når vi har hentet traileren, giver vi den en grundig vask. Derudover kan du også slippe for tankning, da vi også gerne tanker traileren for dig. Du har også mulighed for at parkere traileren på vores grund, så bilen kan køre videre samtidig. Det gælder for øvrigt i alle vores afdelinger.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores trailervask. Vi tilbyder desuden særlige firmaaftaler, hvis du har flere trailere, som af og til trænger til en grundig vask.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra