køretøjer

Vask af lastbiler

Trænger lastbilen til at blive vasket? I en travl hverdag kan det være svært at få prioriteret rengøringen af lastbilen, fordi det både er tidskrævende og besværligt. Men det behøver det faktisk ikke at være. Hos Copenhagen Truck Wash kan du nemt og effektivt få vasket dine lastbiler.

Vaskehal til lastbiler

Lastbiler kører dagligt mange kilometer på vejene. Hos os kan du være sikker på at få en yderst professionel og grundig vask af din lastbil. Vi har topmoderne vaskehaller, og vi stræber efter at levere 100% rene lastbiler. På den måde sikrer du dig, at din lastbil fremstår præsentabel, når den kører på vejene.

 

Effektiv og fleksibel lastbilvask

Vi anvender et drop-in-koncept, og derfor møder du bare op, når det passer dig, og du er i området. På den måde kræver lastbilvasken ikke den store planlægning. Vi forsøger at holde ventetiden på et minimum, så du hurtigt og effektivt kan få vasket lastbilen og være tilbage på vejene igen. I vores vaskeanlæg er der en stor kapacitet, og derfor vil du sandsynligvis kunne få vasket lastbilen med det samme. Det er således en fleksibel vaskeløsning for dig, som gerne vil have rene lastbiler.

 

Få vasket lastbilen regelmæssigt

Det er vigtigt at prioritere lastbilvasken – både på grund af driftssikkerheden, men også fordi dine lastbiler repræsenterer din virksomhed og dit brand. Dine lastbiler bliver formentlig blive spottet af mange kunder og samarbejdspartnere dagligt, og rene lastbiler vil afspejle professionalisme.

Når lastbilen kører mange kilometer dagligt, sætter der sig automatisk skidt og snavs i maskineriet, hvilket jævnligt bør fjernes, hvis du vil undgå, at lastbilen tager skade. Ved at fjerne skidtet undgår du blandt andet rust.

 

Vaskeanlæg til lastbiler i København

Vi holder til i Københavnsområdet – mere specifikt i Hvidovre og i Taastrup. Hvis du ejer flere lastbiler, som regelmæssigt skal vaskes, tilbyder vi særlige firmaaftaler. Vi sammensætter dem alt efter dit behov og dine ønsker. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre nærmere.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra