køretøjer

Vask af entreprenørbiler

Leder du efter et sted, hvor du kan få vasket entreprenørbilen? Hos Copenhagen Truck Wash tilbyder vi vask af alle former for store køretøjer, herunder entreprenørbiler. Vi har mange års erfaring og dygtige vognvaskere, som står klar til at vaske entreprenørbilen for dig.

Effektiv vask af entreprenørbiler

Vi har en stor passion for rene og velholdte køretøjer, og vi gør altid vores bedste for at sikre, at vores kunder er tilfredse med vaskeresultatet. Når du kører ind i en af vores to vaskehaller, får du en hurtig, effektiv og prisvenlig vask af din entreprenørbil.

 

Miljøbevidst vaskeløsning til entreprenørbiler

Vi er ikke kun passionerede omkring rene og velholdte køretøjer, men også omkring miljøet. Derfor gør vi en stor indsats for at belaste miljøet mindst muligt. Vand er en vigtig ressource, som ikke må gå til spilde, hvis det kan undgås. Hos Copenhagen Truck Wash genbruger vi en del af vandet. På den måde kan du indirekte være med til at skåne miljøet, når du vælger vores vaskeløsning.

Selvom vandet er genbrugt, får du stadig en flot og ren entreprenørbil, for vi opsamler nemlig det vand, vi bruger i vores vaskehaller. Når vandet er opsamlet, bliver det renset, og det er dermed klar til at blive brugt igen.

 

Få vasket entreprenørbilen i Hvidovre og Taastrup

Vi tilbyder vask af entreprenørbiler i begge vaskehaller. Hvis du gerne vil kunne vaske din entreprenørbil døgnet rundt, så kan du have glæde af at benytte vores vaskehal i Hvidovre. Den er nemlig fuldautomatisk og dermed åben døgnet rundt. Både i Hvidovre og Taastrup kan du få en semi-automatisk vask af entreprenørbiler, da vores kompetente vaskere er fordelt på de to afdelinger. En vask af entreprenørbiler behøver ikke være en standardvask. Du har nemlig mulighed for at tilvælge undervognsskyl, specialsæbe og spot free, hvis der er behov for det.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra