køretøjer

Vask af postbiler

Hos Copenhagen Truck Wash tilbyder vi vask af postbiler og andre former for store køretøjer. Vask af postbiler hos os foregår i en af vores to vaskehaller, som begge er placeret på Sjælland. Læs mere om vores vask af postbiler herunder.

Få vasket postbilen

At køre med pakker og anden post er ikke dét, der får postbiler til at blive beskidte udvendigt. Postbiler bliver beskidte af at køre rundt på vejene og blive brugt al slags vejr og vind. Når man bruger sin postbil, kan det ikke undgås, at skidt og snavs sætter sig i maskineriet, og at den derfor vil have brug for en grundig vask i ny og næ. Hos Copenhagen Truck Wash tilbyder vi blandt andet vask af postbiler.

 

En ren postbil afspejler professionalisme

Der er mange grunde til at holde postbilen ren. De primære årsager er image, driftssikkerhed og medarbejdernes glæde. Når en beskidt postbil kører ud til borgerne, kan man risikere, at det sender et negativt signal til brugerne om virksomheden, hvorimod en ren postbil vil afspejle kvalitet og professionalisme. De fleste kender følelsen af at køre rundt i en nyvasket bil. En ren postbil kan ligeledes have en indflydelse på postmedarbejderens arbejdsglæde, som stolt kører rundt i sin rene postbil.

 

Effektiv og grundig vask af postbiler

Hos Copenhagen Truck Wash har vi ikke inddelt vores vaske i guld, sølv og bronze. Vi har kun kvalitetsvaske, og i begge vaskehaller kan du vælge mellem tre forskellige tilkøb alt efter dine behov. Hos os får du kort sagt en god vaskeløsning, som vi med glæde tilpasser til dig og dit behov.

Du finder vores kvalitetsvaskeløsninger i Taastrup og Hvidovre. Der er ingen grund til at bestille tid på forhånd, da vi anvender et effektivt drop-in-koncept. Vi har en stor kapacitet og lav ventetid, så du kan med stor sandsynlighed få vasket postbilen med det samme. Vi glæder os til at tage imod dig og vaske din postbil!

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra