brancher

Vaskeløsning til landbrug og fødevare

Er du chauffør i et landbrugs- og fødevarekøretøj, ved du hvor vigtigt det er at holde det rent. Hvis du kører med fødevarer, er det vigtigt at holde dit køretøj og vogne rene, for at undgå at det bliver uhygiejnisk. Kører du landbrugskøretøjer, er det også vigtigt at vaske dit køretøj jævnligt for at sikre en god vedligeholdelsesstandard.

Vask af landbrugs- og fødevarekøretøjer

Hos Copenhagen Truck Wash har vi pladsen og folkene til at vaske de store køretøjer. Vi har specialiseret os i at vaske landbrugs- og fødevarekøretøjer på lige fod med andre store køretøjer, og vi kommer ind alle de steder, du ikke selv kan nå. Derfor sparer vi dig ikke kun for tid, men også for besværet, når du benytter dig af vores vaskeløsning.

 

Vaskehal med plads til de store køretøjer

Vi har to lokationer, hvor vi står for vask af landbrugs- og fødevarekøretøjer. Du kan finde os i Taastrup og i Hvidovre. Vi kører med drop-in koncept i vores vaskehal, så du behøver ikke bestille tid, men kommer bare når det passer ind i dit kram. Vi har 24 timers åben.

Vi har hele seks vaskehaller, så du kan oftest bare køre direkte ind i en vaskehal. Så står vores medarbejdere klar til at vaske dine landbrugs- og fødevarekøretøjer både indeni og uden på.

 

Miljøbevidst vaskeløsning landbrugsmaskiner og fødevarer

Når man skal vaske store køretøjer, kan der godt gå meget vand til. Derfor har vi udviklet en vaskeløsning, hvor vi opsamler vandet og renser det, inden vi genanvender det. Vi renser vandet for alle salte og mineraler, så det er helt rent, inden det bliver brugt til at vaske dit køretøj.

Har du flere landbrugs- og fødevarekøretøjer, du skal have vasket, så kontakt os for at få et tilbud på en samlet vaskeløsning for jer.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

Services

Vi går langt for vores kunder

Indvendig vask

Meget gods kan svine køletraileren indvendigt. Og kører man med fødevarer, er det vigtigt at kunne dokumentere, at hygiejnen er i orden. Derfor tilbyder vi en indvendig vask.

Pick up

Er chaufførernes tid bedre brugt på landevejene? Det har vi forståelse for, og derfor vil vi gerne tilbyde at afhente jeres trailere og sørge for alt fra tankning og ind- og udvendig vask.

Drop in

Fordi vi kan tilbyde landes mest effektive og hurtige lastbilvask, har vi droppet tidsbestillingen. Vi tror på, at det er nemmere for vores kunder blot at møde op og få vasket straks.

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra