køretøjer

Vask af handicapbiler

Kom forbi Copenhagen Truck Wash og få vasket handicapbiler. Vi tilbyder professionel vask af handicapvogne, og vi sørger for, at du får et yderst tilfredsstillende resultat.

Få vasket handicapbilen hos os

Har du en eller flere handicapbiler? En handicapbil skal ligesom alle mulige andre slags køretøjer vaskes jævnligt. Når et køretøj kører rundt på vejene, kan det nemlig ikke undgås, at det bliver beskidt. Hos Copenhagen Truck Wash tilbyder vi vask af alle former for handicapbiler, herunder handicapbusser og handicapvogne. Det kan være besværligt selv at skulle stå for vask af handicapbilen, hvis du ikke har det rette udstyr og faciliteter. Derfor kan du i stedet komme forbi en af vores vaskehaller og få den vasket.

 

Professionel vask og lav ventetid

Du finder os på vores to lokationer i henholdsvis Taastrup og Hvidovre. Du har mulighed for at komme forbi, når det passer dig, og du er i området. Vi anvender nemlig et drop in-koncept, så du hurtigt og effektivt kan få vasket handicapbilen og komme tilbage på vejen. Vi stræber altid efter at holde ventetiden på at absolut minimum. Det er således en fleksibel løsning, for dig som ønsker hjælp til at få vasket handicapbilen.

Leder du yderligere efter en miljøvenlig vaskeløsning? Hos Copenhagen Truck Wash værner vi om miljøet, og derfor opsamler vi vandet, hvorefter det udrenses for salte og genanvendes.

 

Erfarne vognvaskere vasker handicapvognen

Hos Copenhagen Truck Wash vasker vi stort set alle former for køretøjer. Vi har specialdesignede vaskeanlæg, som kan rumme alle de store køretøjer. Derudover har vi erfarne vognvaskere, som sørger for at få vasket al skidt og snavs af vognen. Når du får vasket handicapvognen hos os, kan du trygt regne med, at du får et tilfredsstillende resultat. Har du mere end én handicapvogn? Så tilbyder vi særlige aftaler alt efter dine ønsker og behov. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores vask af handcapbiler eller andre vaske.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra