brancher

Vask af private køretøjer

Copenhagen Truck Wash har den perfekte vaskeløsning, hvis du står med et stort privat køretøj, som du skal have vasket. Det kan eksempelvis være en autocamper eller en hestetrailer. Sådanne store køretøjer kan godt være besværlige at vaske hjemme i indkørslen. Derfor er det heldigt, at vi også laver vask af private køretøjer.

Vask af private køretøjer

Hos Copenhagen Truck Wash har vi et drop-in koncept, så du behøver ikke bestille tid til en vask af dit private køretøj. Du kommer simpelthen bare forbi, når det passer dig, og så gør vores velbemandede vaskehal alt for, at din ventetid bliver minimal. Vi vasker private køretøjer både indeni og udenpå, så du behøver ikke løfte en finger, før du skal køre hjem med et 100% rent køretøj.

 

Hurtig og nem vaskeløsning til private

Vores vaskeløsning foregår i vores specialdesignede vaskehaller i Taastrup og Hvidovre. Her er der plads til selv meget store køretøjer, og vores medarbejdere er uddannede til at komme ind i alle krogene og sørge for, at der er helt rent. På den måde undgår du, at skidt og snavs ender med at give grobund for rust, og at dine private køretøjer går i forfald.

 

Miljøvenlig vaskehal

Hvis du bekymrer dig om den store mængde vand, der går til, for at vaske dine private køretøjer, kan vi berolige dig med, at vores vaskeløsning er miljøvenlig. Vi opsamler al vandet, som vi renser for sæbe, snavs og salte, og så genbruger vi det til at vaske de næste biler. Vi er meget omhyggelige med, at vandet er helt rent, inden vi genbruger det.

Vi vasker mange forskellige typer af store private køretøjer. Giv os et kald, hvis du vil have et godt tilbud på vask af lige præcis dit store private køretøj. Det kan for eksempel være en trailer, campingvogn, varevogn eller andet.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

Services

Vi går langt for vores kunder

Indvendig vask

Meget gods kan svine køletraileren indvendigt. Og kører man med fødevarer, er det vigtigt at kunne dokumentere, at hygiejnen er i orden. Derfor tilbyder vi en indvendig vask.

Pick up

Er chaufførernes tid bedre brugt på landevejene? Det har vi forståelse for, og derfor vil vi gerne tilbyde at afhente jeres trailere og sørge for alt fra tankning og ind- og udvendig vask.

Drop in

Fordi vi kan tilbyde landes mest effektive og hurtige lastbilvask, har vi droppet tidsbestillingen. Vi tror på, at det er nemmere for vores kunder blot at møde op og få vasket straks.

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra