køretøjer

Vask af autocampere

Hos Copenhagen Truck Wash vasker vi hurtigt, effektivt og grundigt autocampere. Slip for al besværet, og kom forbi og få en professionel vask af din autocamper.

Forlæng autocamperens levetid med en regelmæssig vask

Leder du efter et sted, hvor du kan få vasket autocamperen? Det kan være, at du står og skal på en længere tur i autocamperen, eller måske har autocamperen stået og samlet støv hen over vinteren? Hvis din autocamper trænger til en kærlig hånd, er du velkommen til at kigge forbi os.

Når du kører rundt i autocamperen, ønsker du formentlig, at den er ren, og at den fremstår præsentabel. Derfor bør du ikke skippe den udvendige vask af autocamperen. Hvis autocamperen kører mange kilometer på vejene, vil der automatisk sætte sig skidt og snavs i maskineriet, og risikoen for rustdannelse vil opstå.

Derudover er det for eksempel vigtigt at få fjernet bremsestøv og andet snavs på bremserne. Dette har nemlig betydning for driftssikkerheden og autocamperens levetid. Derfor anbefaler vi, at du husker og prioriterer at få vasket autocamperen, da dette vil være en god investering på den lange bane.

 

Miljøvenlig vask af autocampere

Vi værner miljøet og ressourcerne, og vi anvender kun vaskemidler, som er allergivenlige og parfumefri. Derudover er vores vaskeanlæg miljøvenlige, da vi opsamler, udrenser og genanvender det brugte vand.

 

Effektiv autocampervask på Sjælland

Autocampervask kan være en omfattende og tidskrævende opgave. En autocamper er et stort køretøj, og det kan være svært at komme ind i alle krogene og få fjernet al skidtet. Ved at få vasket autocamperen hos Copenhagen Truck Wash kan du være sikker på, at den bliver 100% ren.

Vi vasker effektivt og grundigt autocampere. Vi har et drop-in koncept og en høj bemanding, hvilket gør, at ventetiden bliver holdt på et absolut minimum. Kom forbi og få vasket autocamperen i Taastrup eller i Hvidovre.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra