køretøjer

Vask af hestetrailere

Hos Copenhagen Truck Wash vasker vi grundigt og effektivt din hestetrailer. Vi har de rette faciliteter og nogle store vaskehaller, som kan rumme de store hestetrailere. Vi vasker alle former for hestetrailere eller køretøjer til transport af heste som for eksempel også hestetransportere og hestelastbiler.

Fleksibel og effektiv hestetrailervask

Trænger hestetraileren til en kærlig hånd? Når din hestetrailer bliver brugt, vil den automatisk blive beskidt. Hvis du skal til stævne og ønsker at fremstå professionel, bør du overveje ikke at springe hestetrailervasken over. Det kan være en tidskrævende og besværlig opgave at gøre hestetraileren ren. Men det behøver det faktisk ikke være.

Hos Copenhagen Truck Wash har vi de bedste forudsætninger for at vaske hestetrailere. Udover vores gode faciliteter, har vi også en høj bemanding og en ekspertviden inden for vask af køretøjer. Du kan være sikker på, at vi vasker hestetraileren grundigt, og at vi kommer ind i alle krogene.

Vi anvender drop-in på vores to lokationer i Taastrup og i Hvidovre. Du dukker bare op, når du er i området, og det passer dig. Der er som oftest lav ventetid og høj bemanding, så du undgår lange ventetider.

 

Vi henter og vasker din hestetrailer

Du har mulighed for blot at parkere hestetraileren på en af vores lokationer, hvorefter vi vil sørge for at få den vasket. Ønsker du en endnu mere fleksibel løsning i forbindelse med vask af hestetraileren? Hvis du gerne vil spare tiden og besværet, kan du få hentet din hestetrailer, uden du selv behøver at gøre noget.

Hos Copenhagen Truck Wash henter vi nemlig gerne hestetrailere for vores kunder. Så bliver det næsten ikke nemmere at holde hestetraileren ren. Vores terminaltraktor henter hestetraileren, hvorefter vi vasker den for dig.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre nærmere om vores vask af hestetrailere.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra