køretøjer

Vask af campingvogne

Hos Copenhagen Truck Wash tilbyder vi at udføre en professionel vask af din campingvogn. Vi tager os gerne af campingvognsvasken, så du slipper for besværet.

Få vasket campingvognen regelmæssigt

Mangler du hjælp til at få vasket campingvognen? Måske du står og skal på campingferie, eller måske har campingvognen stået og samlet støv hen over vinteren og trænger til en kærlig hånd? Når campingvogne bliver brugt, bliver de automatisk beskidte og vil have behov for en grundig rengøring.

Både før og efter en campingferie vil det være fordelagtigt at få vasket campingvognen grundigt. Men det kan være en tidskrævende opgave at få gjort campingvognen ordentligt ren, og samtidig kan det være svært at komme ind i alle krogene, når du skal have vasket campingvognen.

Det er vigtigt, at campingvognen af og til får en grundig vask. Hvis skidt og snavs sidder for længe på campingvognen, er der nemlig risiko for, at der dannes rust. Hvis du ønsker at forebygge rust og forlænge campingvognens levetid, bør du derfor regelmæssigt få den vasket.

 

Miljøvenlig vask af campingvogne

Hos Copenhagen Truck Wash værner vi om ressourcerne og miljøet. Vores vaskeanlæg er miljøvenlige, da vi opsamler, udrenser og genanvender vandet. Derudover anvender vi kun vaskemidler, som er allergivenlige og parfumefri.

 

Campingvask nær København

Du finder os i Taastrup og i Hvidovre nær København. Kom blot forbi på en af vores to lokationer, og du vil hurtigt og effektiv kunne få vasket campingvognen. Hos Copenhagen Truck Wash har vi en stor kapacitet og en høj bemanding. Derudover anvender vi drop-in konceptet, og derfor vil du næppe komme til at skulle spilde tiden og vente på, at det er din tur i køen. Vi stræber efter at holde ventetiden på et absolut minimum.

Har du flere campingvogne, som regelmæssigt skal vaskes, tilbyder vi særlige firmaaftaler. Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre nærmere om vores ydelser.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra