køretøjer

Vask af liftbiler

Kører du rundt i en liftbil, og leder du efter et sted, hvor du kan få den vasket? Så er du er velkommen til at svinge forbi Copenhagen Truck Wash. Vi tilbyder en effektiv vask af liftbiler.

Spar tid på vask af liftbilen

I en travl hverdag kan man hurtigt nedprioritere at få vasket liftbilen. Både på grund af manglende tid og overskud, men også fordi det kan være besværligt. En liftbil er et stort køretøj, som næppe kan klemmes ind i den lokale vaskhal på tankstationen. Hvis du står med vaskeopgaven selv, vil det kræve både plads og det rette grej. Det har vi hos Copenhagen Truck Wash. Spar tiden og besværet og kom forbi en af vores vaskehaller og få vasket liftbilen. Du finder vores vaskehaller i Taastrup og Hvidovre i Københavnsområdet.

 

Hurtig og effektiv liftbilsvask

Hos Copenhagen Truck Wash kan du få vasket stort set alle former for køretøjer, herunder liftbiler. Vores vask af liftbiler er både hurtige og effektive, og samtidig går vi ikke på kompromis med grundigheden. Det kan vi, fordi vi har de rette faciliteter, redskaber og en stor kapacitet. Vores vognvaskere har stor erfaring med at vaske forskellige former for køretøjer, og de er derfor i stand til at levere kvalitetsvaske – hver gang. Vi anvender et drop-in koncept, så du blot kan komme forbi, når du er i området, og det passer dig. Vi forsøger at holde ventetiden på et absolut minimum, så du hurtigt kan være tilbage på vejene igen.

 

Vaskeløsning for liftbiler

Kom forbi Copenhagen Truck Wash og få vasket liftbilen. Hvis du har flere liftbiler, der jævnligt skal vaskes, tilbyder vi særlige skræddersyede aftaler. Du er velkommen til at kontakte os, hvis dette kunne være aktuelt for dig, og vi kan tage en snak om dine ønsker og behov for en vaskeaftale.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra