køretøjer

Vask af forvogn

Mangler du et sted, hvor du kan få vasket forvognen? Så kom forbi Copenhagen Truck Wash. Du finder os i Taastrup og i Hvidovre nær København. Det kan tage lang tid, hvis du selv skal gøre forvognen ordentligt ren. Hvis den kører mange kilometer på vejene, vil den af og til have brug for en grundig vask. Og dét får den hos os.

Få vasket forvognen regelmæssigt

Hos Copenhagen Truck Wash vasker vi det meste inden for store køretøjer. Du kan få vasket alle typer af lastbiler – både forvogne, trækkere og anhængere. Når forvognene kører mange kilometer på landevejene og motorvejene dagligt, vil der automatisk sætte sig skidt og snavs i maskineriet, hvilket er vigtigt at få fjernet. Hvis det ikke bliver fjernet regelmæssigt, er der risiko for, at der dannes rust, og at forvognen tager skade. En regelmæssig vask er derfor en investering i at forebygge skader på forvognen, så du kan køre i den i mange år i fremtiden.

 

Vaskeløsninger for forvogne

En forvogn er noget større end en almindelig personbil, og den kan derfor ikke være i de almindelige vaskehaller på tankstationer. Samtidig kan det være besværligt selv at skulle stå for vasken, hvis du ikke har eller har adgang til de rette faciliteter og grej. Hvis du ønsker en nem og fleksibel løsning inden for forvognsvask, er du velkommen til at svinge forbi os. Vi har et drop-in-koncept og stræber efter at holde ventetiden på et absolut minimum. Du møder blot op i en af vores afdelinger, når det passer dig, og du er i området. Vi søger for, at din forvogn er 100% ren efter en vask hos os.

Hvis du har flere forvogne, som regelmæssigt skal vaskes, tilbyder vi særlige skræddersyede firmaaftaler. Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis dette kunne være aktuelt for dig, eller hvis du har spørgsmål til vores ydelser.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra