køretøjer

Vask af trækker

Efter mange kilometer på vejene, kan det næsten ikke undgås, at din trækker er blevet beskidt af vejsnavs og bremsestøv. Hvis du kommer ind forbi vores Copenhagen Truck Wash vaskehal i Taastrup eller Hvidovre, sørger vi for, at den bliver 100% ren og klar til din næste tur.

Vask af trækkere

Hos Copenhagen Truck Wash har vi specialdesignede vaskehaller, som gør det muligt for os at vaske store køretøjer. Derfor har vi også mulighed for vask af trækkere, så du kan køre rundt i et rent køretøj. Det føles bare bedre, når man bruger så mange timer bag rettet.

Vi kører med et drop-in koncept, så du behøver ikke at bestille tid til en vask af trækker, du kommer bare forbi, når det passer i din tidsplan. Så gør vi alt, hvad vi kan for, at din ventetid bliver minimal. Gennemsnitsventetiden er kun ca. 6 minutter.

 

Effektiv vaskeløsning til trækker

Vores dygtige medarbejdere er uddannede til at vaske dit køretøj i dybden og kommer derfor helt ind i alle krogene, som det kan være svært selv at nå. Derfor er vores vaskeløsning også virkelig effektiv. Den kan ovenikøbet forlænge levetiden på din trækker, da den fjerne alt det skidt og snavs, som ellers kan danne grobund for rust.

 

Moderne og miljøvenlig vaskehal

Hos Copenhagen Truck Wash er vores vaskeløsning miljøvenlig. Der går meget vand til at vaske et stort køretøj, men vores vaskehaller opsamler det brugte vand, og renser det for sæbe, snavs og salte, så det kan bruges igen. På den måde kan vi vaske mange store køretøjer uden at spilde tilsvarende meget vand.

Hvis du har flere trækkere, der skal vaskes, kan du kontakte os, så laver vi en god firmaaftale, så du kan få vasket dine køretøjer hos os i Taastrup eller Hvidovre.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra