køretøjer

Vask af tankvogn

Tankvogne kan være ret store og dermed ikke til at vaske selv eller vaske i en almindelig vaskehal. Derfor er det nødvendigt at få dem vasket i en speciel vaskehal, hvor der er det rette udstyr og de rette, kompetente vognvaskere. Kom forbi Copenhagen Truck Wash og få vasket tankvognen.

Prioriter at få vasket tankvognen

Ligesom alle andre slags køretøjer, bør du sørge for at få vasket tankvognen i ny og næ. Det er især en fordel at holde tankvogne rene, hvis de kører på offentlig vej, hvor kunder og andre samarbejdspartnere ser dem, men det er også en fordel i forhold til vedligehold.

 

Få vasket tankvognen i moderne vaskehaller

Vores vaskehaller er store og moderne, og vi kan derfor tilbyde vask af en lang række store køretøjer. Det omfatter også vask af tankvogne. Essensen i vores koncept er, at du får en kvalitetsvask af tankvogn på kort tid, og da vi har drop-in, kan du eller dine medarbejdere blot køre forbi en af vores vaskehaller uden at bestille tid.

Udover at have fokus på at hjælpe dig med at holde din tankvogn nyvasket og velholdt, har vi også stort fokus på dig som kunde. Da din tid er vigtig, kan du derfor udnytte tiden, mens din tankvogn enten bliver vasket af en af vores kompetente vaskere, eller mens dit køretøj bliver vasket i vores pay-by-plate automatiske vaskehal i Hvidovre.

 

Fordele ved at vælge vores vaskeløsning

Vores vaskeløsning er både smart, hurtig og effektiv, og da din tid er dyrebar, er der minimal ventetid. Selve vasken af din tankvogn foregår også hurtigt, og den gennemsnitlige vasketid for alle køretøjer hos os er 13 minutter. Selvom det går hurtigt, får du et rigtig flot resultat. Vores vaskehaller er placeret på Sjælland i Taastrup og Hvidovre. Du kan nemt navigere til en af vores vaskehaller og få glæde af vores smarte drop-in-koncept, da begge afdelinger ligger tæt på motorvejen.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra