køretøjer

Vask af boxtrailere

Hos Copenhagen Truck Wash tilbyder vi vask af de fleste forskellige slags trailere som for eksempel boxtrailere. Vi har moderne vaskefaciliteter, som sikrer dig en yderst professionel boxtrailervask. Der kan af og til være behov for en grundigere vask af boxtraileren, end den du selv kan klare.

Hurtig og effektiv boxtrailervask

Mangler du et sted, hvor du kan få vasket boxtraileren? Hvis boxtraileren ofte bliver brugt, vil den automatisk blive beskidt og have brug for en grundig vask. Boxtrailere varierer i størrelse – nogle er små, og nogle er store. Det kan være besværligt og tidskrævende selv at vaske boxtraileren, men der er hjælp at hente.

Vi har en lav ventetid, hvilket hænger sammen med, at vi har i alt seks vaskebaner. For det meste kan vores kunder få vasket deres trailere med det samme. Derudover har vi en høj bemanding, så der er stort set altid en ledig medarbejder, som er klar til at vaske din boxtrailer.

Vi anvender drop-in, hvor du kan køre direkte ind i en af vores vaskehaller. Når du besøger Copenhagen Truck Wash kan du derfor forvente en lav ventetid, og der er næsten aldrig kø. Det er en effektiv løsning for dig, som ikke selv har tiden, kapaciteten og ressourcerne at foretage en grundig vask af din boxtrailer.

 

Vi henter og leverer gerne boxtraileren

Du kan enten komme forbi på vores to lokationer i Taastrup og Hvidovre, eller du kan lade være det hele op til os. Det betyder meget for os at levere en god og professionel service for vores kunder. Vi tilbyder derfor at hente din boxtrailer, hvis den er i området. Så slipper du for selv at skulle afsted.

Vi henter, vasker og leverer gerne din boxtrailer – alt du skal gøre er at kontakte os, så vi kan aftale nærmere.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra