køretøjer

Vask af kassevogne

Kom forbi Copenhagen Truck Wash og få vasket kassevognen, hvis du gerne vil spare tid og selv slippe for besværet. En kassevogn er større end en personbil, og det kan være besværligt selv at vaske den. Det kan samtidig være svært at få prioriteret kassevognsvasken i en travl hverdag.

Specialdesignede vaskehaller til kassevogne

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan få vasket kassevognen uden at lette en finger, har du fundet den rette udbyder. Du finder os i Hvidovre og Taastrup nær København, hvor vi står klar til at betjene dig.

Vi har store vaskehaller, som kan rumme alle former for kassevogne i forskellige størrelser, og vi har det rette udstyr til at kunne give kassevognen en grundig og effektiv vask. Vaskehallerne er specialdesignet til at rumme forskellige slags store køretøjer, der er over personbilers størrelse. Udover kassevogne, vasker vi også andre former for erhvervskøretøjer som for eksempel lastbiler og busser.

Vores erfarne vognvaskere giver kassevognen en manuel vask, så du kan være sikker på, at vi kommer ind i alle de vigtige kroge. Derudover er vores ventetider lave, og som regel vil du kunne køre kassevognen direkte ind i vaskehallen. Vi gør brug af et drop-in-koncept, hvor du blot kommer forbi, når du er i området, og det passer dig.

 

Kassevogne skal vaskes jævnligt

Der er flere fordele ved at holde kassevognen ren. Når kassevogne kører mange kilometer på vejene dagligt, er det uundgåeligt, at de bliver snavet til af støv, skidt og striber fra regnvand. Kassevognen kan tage skade, hvis skidtet ikke jævnligt bliver vasket væk, da det øger risikoen for rustdannelse.

Derudover bliver kassevogne ofte anvendt i erhvervssammenhænge og fungerer derfor som en del af virksomhedens branding udadtil. En ren kassevogn vil afspejle professionalisme, og derfor bør du prioritere kassevognsvasken regelmæssigt. Hvis du har flere kassevogne, som trænger til at blive vasket, tilbyder vi særlige skræddersyede firmaaftaler. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil oprette en aftale, eller hvis du har spørgsmål vedrørende vores vaskeservices.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra