brancher

Vask af distributionskøretøjer

Når du kører ud til kunder, er det vigtigt, at dit køretøj er præsentabelt. Hos Copenhagen Truck Wash vasker vi dit distributionskøretøj for dig, så du kan slippe for besværet med at komme ind i alle krogene. Den klarer vores professionelle vognvaskere.

Få vasket dine distributionskøretøjer

Kom forbi Taastrup eller Hvidovre, når du har tid til en vask af dine distributionskøretøjer. Vi kører med et drop-in koncept, så du behøver ikke bestille tid, men kommer bare forbi, når det passer i din tidsplan. Vi har sjældent mere end 6 minutters ventetid, og vi garanterer, at dit køretøj er 100% rent, når du kører herfra.

 

Professionel vaskehal

Vores professionelle vaskehal er dimensioneret til store køretøjer, så vask af distributionskøretøjer er ikke en udfordring for os. Det er derimod vigtigt, at du får vasket dine køretøjer, så de er rene og præsentable, når du kører ud til kunder. Det er med til at give dine kunder et professionelt indtryk af din virksomhed.  

En vask af distributionskøretøjer forlænger også levetiden på dit udstyr, idet skidt og snavs ikke får lov at sætte sig fast og give grobund for rust og andre defekter. Når dit køretøj er rent, kan du bedre vedligeholde det. 

 

Miljørigtig vaskeløsning til distributionskøretøjer

Du kan med god samvittighed få vasket dine distributionskøretøjer hos Copenhagen Truck Wash. Vi opsamler nemlig vandet, vi bruger til vasken, og så renser vi det for skidt, sæbe og salte, og genanvender det til den næste vask. Det giver en bæredygtig vaskeløsning. Vi renser vandet grundigt og professionelt, og går på ingen måde på kompromis med grundighed eller kvalitet i vores rengøring af køretøjerne.

Vi vasker distributionskøretøjer både indvendigt og udvendigt, så du kan koncentrere dig om at klare dine distributionsopgaver. Hvis du har flere distributionskøretøjer, så kontakt os for at få en fordelagtig firmaaftale på vask af alle dine køretøjer.  

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

Services

Vi går langt for vores kunder

Indvendig vask

Meget gods kan svine køletraileren indvendigt. Og kører man med fødevarer, er det vigtigt at kunne dokumentere, at hygiejnen er i orden. Derfor tilbyder vi en indvendig vask.

Pick up

Er chaufførernes tid bedre brugt på landevejene? Det har vi forståelse for, og derfor vil vi gerne tilbyde at afhente jeres trailere og sørge for alt fra tankning og ind- og udvendig vask.

Drop in

Fordi vi kan tilbyde landes mest effektive og hurtige lastbilvask, har vi droppet tidsbestillingen. Vi tror på, at det er nemmere for vores kunder blot at møde op og få vasket straks.

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra