køretøjer

Vask af containterbiler

Slip for al besværet og kom forbi Copenhagen Truck Wash og få en professionel, effektiv og grundig vask af din containterbil. Læs mere om vores vask af containerbiler herunder.

Husk at få vasket containerbilen

Hos Copenhagen Truck Wash tilbyder vi blandt andet vask af transport og logistik køretøjer, herunder vask af containerbiler. Containerbiler vil af og til trænge til en grundig vask ligesom alle andre slags køretøjer. Netop fordi containerbiler kører med gods, og ofte kører lange stræk, så bliver de nemt beskidte. Af hensyn til både dine medarbejdere, der kører containerbilerne, og selve køretøjet, så bør containerbiler vaskes ofte. Hyppig vask af containerbiler forebygger nemlig rust, og da et rent køretøj sender et bedre budskab til omgivelserne, er det en rigtig god investering. Et godt image kommer af mange ting, og at have et rent køretøj er bestemt en ting, der kan have indflydelse på, hvordan folk opfatter dit brand.

 

Vaskehaller til containerbilvask

Det særlige ved containerbiler er, at det er store køretøjer, som er beregnet til at køre med et løst lad eller containere på ladet. Da det er helt essentielt, at containeren eller ladet sidder ordentligt fast på containerbilen, så godset ikke falder af under transport, er det at afmontere ladet ikke noget, man bare lige gør.

Med et lad monteret på containerbilen kan det være svært at komme til at vaske køretøjet ordentligt, og det kan derfor være en fordel at sørge for at vaske containerbilen, når den kører med tomt lad. En god vask behøver dog ikke planlægges flere dage i forvejen, da vores vaskehaller er klar til dig uden tidsbestilling. Når din containerbils lad er tomt, kan du nemt svinge ind forbi en af vores afdelinger på Sjælland.

 

Få vasket containerbilen hos Copenhagen Truck Wash

Vores vaskeløsninger er specielle, da vi kan vaske mange forskellige store køretøjer. Hvis du gerne vil vide, om vi vasker lige præcis dit køretøj, er du velkommen til at kontakte os. Du behøver ikke engang ringe for at bestille tid for at få din containerbil vasket – vi står klar!

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra