køretøjer

Vask af hestebiler

Leder du efter et sted, hvor du kan få vasket hestebilen eller hestetransporteren? Kom forbi Copenhagen Truck Wash og få vasket køretøjet. Vi vasker grundigt og effektivt hestebiler.

Fremstå professionel med en ren hestebil

Når en hest skal transporteres, kræver det et køretøj, der kan transportere hesten sikkert. Derfor bruger mange hestebiler til dette. Når en hestebil bliver brugt og kører mange kilometer på landevejene, vil den automatisk blive beskidt, og der vil sætte sig skidt og snavs på køretøjet. Den vil derfor trænge til at blive vasket i ny og næ. Hvis du bruger hestebilen i forbindelse med stævner, vil du formentlig gerne have, at hestebilen er ren og præsentabel, så du fremstår professionel.

 

Få vasket hestetransporteren her

Det kan være besværligt selv at skulle vaske store køretøjer, hvis du ikke har pladsen og de rette redskaber. Hos Copenhagen Truck Wash tilbyder vi vask af alle former for hestetransportere, herunder hestebiler. Vi tilbyder også vask af hestetrailere. Vi har store vaskehaller, som kan rumme alle former for store køretøjer, der er over personbils størrelse. Udover at have pladsen, har vi ligeledes kapaciteten og ekspertisen, der sikrer dig et rent køretøj efter en vask hos os. På den måde har vi de bedste forudsætninger for at sikre vores kunder rene hestebiler. Vi sørger for at komme ind i alle krogene, så hestebilen bliver gjort grundig ren.

 

Hurtig og effektiv vask af hestebiler

Behovet for en vask af hestebilen kan opstå akut. Vi anvender et drop-in koncept, hvor man hurtigt og effektivt kan få vasket sit køretøj. Det vil sige, at du blot kan komme forbi på en af vores to lokationer og ikke behøver at bestille tid. Du finder os i Taastrup og Hvidovre. Hvis du har flere hestebiler eller har behov for at få vasket hestebilen flere gange om året, kan du kontakte os, og vi kan oprette en skræddersyet aftale baseret på dine ønsker.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra