brancher

Vaskeløsning til byggeri og anlæg

Leder du efter en vaskeløsning til køretøjer inden for byggeri og anlægsbranchen? Hos Copenhagen Truck Wash vasker vi alle slags større erhvervskøretøjer. Vi sætter en ære i at levere et godt resultat – hver gang.

Hvordan kan vi hjælpe dig inden for vaskeløsning til byggeri og anlæg?

Der er næsten ingen grænser for, hvad vi kan vaske, men vi tilbyder bl.a. også en vaskeløsning til byggeri og anlæg. Det er specielt nyttigt, hvis du arbejder med noget, hvor dit køretøj har en tendens til let at blive beskidt. Det kan f.eks. være, at du kører med jord eller beton, og derfor vil have brug for en grundig vask af disse køretøjer i ny og næ.


Vores koncept – kort fortalt

Vores koncept er, at vi både er hurtige og grundige. Vi har et såkaldt drop-in-koncept, hvilket vil sige, at du bare kan komme forbi, når du er i området, og så kan du få dit køretøj vasket. Vi leverer en kvalitetsvask med minimal ventetid, så du hurtigt kan komme tilbage på vejen.

Du er velkommen til at komme forbi vores vaskehal, hvis du skal have vasket køretøjerne. Vi har stor erfaring med at vaske byggeri- og anlægskøretøjer, og vi vasker også gerne dit.


Placering tæt på motorvejene på Sjælland

Kører du f.eks. tit over Sjælland for at komme til Sverige eller København, så vil du være tæt på vores på afdelinger i hhv. Taastrup og Hvidovre. Begge vores vaskehaller ligger tæt på motorvejen, og vaskehallen i Taastrup ligger tæt på rute 21, og vaskehallen i Hvidovre ligger meget tæt på E20.

Uanset hvor i landet du har base, er du velkommen til at køre forbi og få dit køretøj til byggeri og anlæg vasket hos os. Vi tager os af at vaske dit køretøj, mens du kan holde en lille pause og nyde en kop gratis nybrygget kaffe eller kakao.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

Services

Vi går langt for vores kunder

Indvendig vask

Meget gods kan svine køletraileren indvendigt. Og kører man med fødevarer, er det vigtigt at kunne dokumentere, at hygiejnen er i orden. Derfor tilbyder vi en indvendig vask.

Pick up

Er chaufførernes tid bedre brugt på landevejene? Det har vi forståelse for, og derfor vil vi gerne tilbyde at afhente jeres trailere og sørge for alt fra tankning og ind- og udvendig vask.

Drop in

Fordi vi kan tilbyde landes mest effektive og hurtige lastbilvask, har vi droppet tidsbestillingen. Vi tror på, at det er nemmere for vores kunder blot at møde op og få vasket straks.

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra