køretøjer

Vask af slamsugere

Trænger slamsugeren til en grundig vask? En slamsuger opsuger flydende affald og renser kloakker. Den vil i ny og næ have brug for at blive vasket, men det kan være besværligt selv at gøre, da slamsugeren er et stort køretøj med mange krinkelkroge.

Effektiv og tidsbesparende slamsugervask

Hvis du leder efter et sted, som du kan udlicitere vaskeopgaven til og samtidig være sikker på at få en slamsugervask i høj kvalitet, kan du køre forbi Copenhagen Truck Wash. Vi vasker al skidtet og snavset af slamsugeren, så den bliver så ren og præsentabel som muligt.

Vi har specialdesignede vaskehaller, hvor der er plads og kapacitet til store køretøjer. Vi vasker nemlig ikke kun slamsugere – vi vasker alle slags køretøjer, der er over personbils størrelse som for eksempel lastbiler, busser, varevogne og campingvogne.

Vi består at et professionelt team af vognvaskere, som sikrer dig en vask i høj kvalitet. Det kan være tidskrævende selv at gøre slamsugeren ren og ved at lade os gøre det for dig, kan du spare en masse tid. Det kræver ikke det store koordinerings- og planlægningsarbejde at få vasket slamsugeren. Vi anvender nemlig et drop-in-koncept, så du kan komme forbi, når det passer dig, og du er i området.

 

Få et skræddersyet vasketilbud

Hos Copenhagen Truck Wash er der mulighed for, at du kan få et skræddersyet tilbud. Vi opretter gerne firmaaftaler baseret på det antal køretøjer, du ønsker, der skal indgå i aftalen samt dine specifikke behov. Uanset om du ønsker en fast aftale til alle dine køretøjer, eller du ønsker en ubegrænset vaskeløsning, så finder vi ud af det.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et tilbud, eller hvis du har spørgsmål. Ellers kommer du bare forbi på en af vores lokationer, hvor en erfaren vognvasker vil stå klar til at vaske slamsugeren eller det køretøj, du har brug for at få vasket. Du finder vores vaskeanlæg i Hvidovre og Taastrup.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra