brancher

Vaskeløsning til transport og logistik

Vi er din gode og pålidelige samarbejdspartner, når du skal have vasket din varevogn, lastbil eller et andet køretøj, som bruges til transport og logistik. At arbejde med transport og logistik kan nemt resultere i, at dit køretøj let bliver beskidt alt afhængigt af, hvad du kører med.

Vask af transport- og logistik-køretøjer

Vi tilbyder en lang række services inden for vask af køretøjer, og vi har især stor erfaring med at vaske transport og logistik-køretøjer. Vi vasker dine transport og logistik-køretøjer grundigt, og vi starter med en prævask. Dernæst vasker vi dit køretøj manuelt for at sikre os, at vi kommer ind i alle krogene. Vi tilbyder også vask af varevogne, kassevogne og forvogne indvendigt.

 

Hvorfor du bør vælge os

Du bør vælge os, hvis du godt kan lide, at rengøringen foregår effektivt, hurtigt og grundigt. Der er minimal ventetid, og du kan bare køre forbi en af vores afdelinger, når det passer dig. Der står en vognvasker klar til at tage godt imod dig og vaske dit transport og logistik-køretøj. Vores koncept bygger på minimal ventetid samt et godt resultat – hver gang.

Selvom du måske kører med varer, der ikke sviner i varevognen eller lastbilen, så er det alligevel vigtigt at få køretøjet vasket fra tid til anden.

 

Hvor er vi placeret henne i Danmark?

Vi er placeret på Sjælland og har afdelinger i Taastrup og Hvidovre. Selvom du måske ikke har base på Sjælland, så kan det være en god idé at tænke over, at vi står klar til at hjælpe dig med at vaske dit transport- og logistik-køretøj, i tilfælde af at du skulle køre over Sjælland i forbindelse med dit arbejde.

Hvis du ønsker en vask hos os, kræver det ikke, at du ringer eller skriver på forhånd – vi står klar til at tage imod dig og dit køretøj, når du dukker op på en af vores to lokationer. Vi står klar til at give dig den bedste vaskeløsning til transport og logistik.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

Services

Vi går langt for vores kunder

Indvendig vask

Meget gods kan svine køletraileren indvendigt. Og kører man med fødevarer, er det vigtigt at kunne dokumentere, at hygiejnen er i orden. Derfor tilbyder vi en indvendig vask.

Pick up

Er chaufførernes tid bedre brugt på landevejene? Det har vi forståelse for, og derfor vil vi gerne tilbyde at afhente jeres trailere og sørge for alt fra tankning og ind- og udvendig vask.

Drop in

Fordi vi kan tilbyde landes mest effektive og hurtige lastbilvask, har vi droppet tidsbestillingen. Vi tror på, at det er nemmere for vores kunder blot at møde op og få vasket straks.

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
min.
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
timers åbent
erfarne vaskere

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra