køretøjer

Vask af køletrailere

Hos Copenhagen Truck Wash tilbyder vi vask af alle former for køletrailere. Vi tilbyder både indvendig vask af køletrailere og udvendig vask af køletrailere. Udover vask af køletrailere tilbyder vi vask af stort set alle slags større trailere som for eksempel hestetrailere og boxtrailere.

Effektiv og fleksibel køletrailervask

Trænger køletraileren til en kærlig hånd? Køletrailere er bygget til temperaturkontrolleret transport, og når der transporteres eksempelvis fødevarer, er det vigtigt, at temperaturen kontrolleres, men også at køletraileren er hygiejnisk og ren. Køletrailere varierer i dimensioner og kapacitet, og det kan være udfordrende selv at stå for vasken og rengøringen.

Hos Copenhagen Truck Wash har vi de perfekte vaskehaller til vask af større køretøjer og anhængere som for eksempel køletrailere. Vores gode faciliteter giver os de bedste forudsætninger for at kunne vaske køletrailerne ordentligt og komme ind i alle krogene. Derudover er vores køletrailervask yderst effektiv.

Vi anvender nemlig drop-in på vores to lokationer. Du kommer blot hen til en af vores afdelinger, når det passer ind i dit program, hvorefter vi vil vaske køletraileren. Vi har en stor bemanding og lav ventetid, og derfor vil du næppe skulle stå og vente på, at det bliver din tur. Vores vaskehaller finder du i Københavnsområdet – i Taastrup og i Hvidovre.

 

Få hentet og vasket køletraileren

Hos Copenhagen Truck Wash tilbyder vi at hente køletrailere for vores kunder, hvis traileren er i området. På den måde sparer du tiden og besværet. Vi har vores egen terminaltraktor, som vi bruger til at fragte køletrailerne. Herefter giver vi køletraileren en grundig vask, og den vil fremstå flot og præsentabel. Det er op til dig, hvilken vask du vælger, og om du vælger både en indvendig og en udvendig vask af køletraileren.

Det er også muligt, at du blot parkerer køletraileren på vores grund, og så sørger vi for, at den bliver vasket. Har du flere køletrailere, som ofte skal vaskes, tilbyder vi særlige firmaaftaler.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre nærmere om vores vask af køletrailere.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra