køretøjer

Vask af kranbil

Søger du en kranbilsvask? Der er ingen tvivl om, at det tager lang tid at gøre en kranbil ren, og det er samtidig et krævende og besværligt job. Hos Copenhagen Truck Wash gør vi hellere end gerne det hårde arbejde for dig. Vi tilbyder nemlig en effektiv vaskeløsning til erhvervskøretøjer, så du kan få vasket din kranbil på en let og hurtig måde.

Moderne vaskeanlæg til rengøringen af kranbiler 

Med de store og krævende opgaver, mange kranbiler har, går der ikke længe, før der er behov for en større og grundig vask. Vi tilbyder en professionel kranbilsvask til erhverv, hvor vi gør brug af vores moderne vasketunnel. Vi stræber desuden efter altid at kunne levere en 100 % ren kranbil, så du har en skinnende bil at klare dine arbejdsopgaver i.

 

Kranbilsvask på en nem og hurtig måde 

Vi tilbyder alle vores kunder et drop-in-koncept, der giver dig den størst mulige fleksibilitet i forbindelse med din kranbilsvask. Du skal nemlig blot møde op ved vores vaskeanlæg, når det passer ind i din travle kalender. Vi lover desuden en lav ventetid, så du hurtigt kan komme tilbage til at udføre dit arbejde igen.

Skal du derfor have vasket din kranbil i en vasketunnel, garanterer vi for en nem og hurtig vaskeløsning.

 

Kvalitetsvask til erhvervskøretøjer med lav ventetid

Med vores vaskesystem er du garanteret en grundig vask i høj kvalitet med en lav ventetid, så du let kan få det til at passe ind i din arbejdsdag. Foruden vask af kranbiler tilbyder vi også busvask og vask af andre erhvervskøretøjer såsom lastbiler, varevogne og trailere.

Er du interesseret i at høre mere om vores vaskesystem til erhverv, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du finder vores vaskeanlæg i Hvidovre og Taastrup, hvor vi glæder os meget til at betjene dig.

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

min.
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
timers åbent
erfarne vaskere