køretøjer

Vask af traktorer

Trænger traktoren til en grundig vask? En traktor er et af de slags køretøjer, som bliver allermest beskidt, når den kører på marker og i blæver. Fra tid til anden vil den have brug for en grundig vask. En traktor er et stort køretøj, og det kan være svært selv at komme ind i alle kroge af den og få spulet al snavset af. Hvis du ikke selv har hverken kapaciteten eller tiden til at få vasket traktoren, kan du køre forbi Copenhagen Truck Wash.

Få vasket din traktor hurtigt og effektivt

Hos Copenhagen Truck Wash vasker vi nemlig alle former for traktorer og andre former for køretøjer, der er over personbilers størrelse. Du kan være helt sikker på, at traktoren fremstår flot og præsentabel efter en vask hos os. Vi har fokus på høj kvalitet og lav ventetid. Derfor kan du blot komme forbi, og du vil stort set altid kunne få vasket traktoren med det samme af en af vores vognvaskere. Det kan du, fordi vi anvender et drop-in-koncept, vi har en høj bemanding og de rette ressourcer. Hver dag vasker vi mange forskellige slags køretøjer, og vi vasker også gerne din traktor.

 

Miljøvenlig traktorvask

Når man vasker en traktor, kan det ikke undgås, at man bruger en vis mængde vand, men hos os gør vi det på en klimavenlig måde. Det vand, vi bruger til at vaske med, bliver nemlig opsamlet, udrenset og genanvendt – uden det går på kompromis med renligheden. På den måde bruger vi mindre vand, og vi anvender samtidig miljøvenlige produkter til at vaske traktoren i.

 

Derfor skal du huske at vaske traktoren

En regelmæssig vask af traktoren vil bidrage til at holde de fremtidige vedligeholdelsesomkostninger nede. Hvis skidt og snavs sikker for længe på maskinen, er der risiko for, at der dannes rust, og at traktoren tager skade. Hvis du ejer flere traktorer, som hyppigt skal vaskes, tilbyder vi særlige skræddersyede firmaaftaler.

Du finder os i Taastrup og Hvidovre i Københavnsområdet. Du er velkommen til at komme forbi eller kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra