brancher

Vaskeløsning til det offentlige

Er du ansat i det offentlige, og har du et arbejde som kræver, at du kører meget rundt i forbindelse med dit arbejde? Så har du sikkert brug for at få vasket dit køretøj en gang imellem. Ligesom alle mulige andre slags køretøjer, så skal biler og andre køretøjer inden for det offentlige ligeledes vaskes jævnligt.

Vask af offentlige køretøjer

Hos Copenhagen Truck Wash kan vi hjælpe dig med at få vasket dit arbejdskøretøj. Tid sparet er tid tjent, og du har sikkert masser af andre ting at tage dig til, end at skulle vaske dit arbejdskøretøj selv. Vi står klar til at tage godt imod dig og vaske dit offentlige køretøj på den bedste og hurtigste måde – så kan du hurtigt komme tilbage til arbejdet.


Vaskehal med stor kapacitet

Der findes mange offentlige køretøjer, og vi vasker mange forskellige slags. Hos Copenhagen Truck Wash har vi specialdesignede vaskehaller, som kan rumme de større offentlige køretøjer. Hvis du har et køretøj, som bliver brugt i offentligt regi, vil vi meget gerne hjælpe dig med at vaske det.

Vi har en stor kapacitet i begge vores vaskehaller, og det sikrer dig, at du hurtigt kan få vasket køretøjet og komme videre med dit arbejde. Vi anvender et drop-in-koncept, så du kommer bare forbi, når det passer dig, og du er i området. Du finder os i Taastrup og i Hvidovre nær København.


Offentlige køretøjer vaskes miljøvenligt

Hos Copenhagen Truck Wash tilbyder vi en skånsom og miljøvenlig vaskeløsning til det offentliges køretøjer. Vi vasker dit køretøj på en miljøbevidst måde i og med, at vi opsamler vandet, hvorefter vi renser og genanvender det. Så kan du sagtens få vasket dit offentlige køretøj med god samvittighed.

Hvis du arbejder inden for det offentlige og leder efter en vaskeløsning til flere køretøjer, tilbyder vi skræddersyede aftaler. Kontakt os, hvis du vil høre nærmere

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

Services

Vi går langt for vores kunder

Indvendig vask

Meget gods kan svine køletraileren indvendigt. Og kører man med fødevarer, er det vigtigt at kunne dokumentere, at hygiejnen er i orden. Derfor tilbyder vi en indvendig vask.

Pick up

Er chaufførernes tid bedre brugt på landevejene? Det har vi forståelse for, og derfor vil vi gerne tilbyde at afhente jeres trailere og sørge for alt fra tankning og ind- og udvendig vask.

Drop in

Fordi vi kan tilbyde landes mest effektive og hurtige lastbilvask, har vi droppet tidsbestillingen. Vi tror på, at det er nemmere for vores kunder blot at møde op og få vasket straks.

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra