brancher

Vask af passagerkøretøjer

Få vasket passagerkøretøjer hos Copenhagen Truck Wash. Vi tilbyder vask af stort set alle former for passagerkøretøjer. Vi vasker effektivt og grundigt, så du kan være sikker på at få et rent og tilfredsstillende resultat.

Få vasket passagerkøretøjer her

Kører du rundt i et passagerkøretøj og fragter folk fra A til B? Så kører du formentlig mange kilometer på vejene, og derfor vil køretøjet blive beskidt og trænge til en vask i ny og næ. Vi tilbyder vask af mange former for passagerkøretøjer. Vi tilbyder vask af busser, herunder både rutebusser, turistbusser, partybusser, handicapbusser og minibusser. Sving forbi en af vores vaskehaller og få vasket passagerkøretøjet!

 

Hurtig vask – lav ventetid

Et passagerkøretøj er ofte et stort køretøj, som kan være besværlig selv at skulle vaske. Derfor kan du spare tid og slippe for besværet ved at lade os stå for vasken. Vi har mange års erfaring med at vaske passagerkøretøjer, og vi vasker også gerne dit. Vi anvender et drop-in koncept, hvilket gør, at ventetiden holdes på et absolut minimum. Som oftest kan du komme til med det samme og få vasket passagerkøretøjet. Den gennemsnitlige ventetid er på under 6 minutter. Så hvis du ønsker en effektiv vask, så kom forbi en af vores to lokationer. Du finder os i Taastrup og Hvidovre.

 

Fordele ved at få vasket passagerkøretøjer

Der er mange fordele ved at holde passagerkøretøjer rene. For det første afspejler det professionalisme, hvis køretøjet er nyvasket. Derudover er der også nogle vedligeholdelsesfordele. Når skidt og snavs sidder for længe uden at blive vasket af, er der nemlig risiko for, at der dannes rust, hvilket man jo helst vil undgå. Få derfor prioriteret vasken, hvis du gerne vil have, at passagerkøretøjet skal holde mange år i fremtiden. Hvis du er indehaver af flere passagerkøretøjer, tilbyder vi særlige skræddersyede aftaler. Kontakt os, hvis dette kunne være aktuelt for dig.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

Services

Vi går langt for vores kunder

Indvendig vask

Meget gods kan svine køletraileren indvendigt. Og kører man med fødevarer, er det vigtigt at kunne dokumentere, at hygiejnen er i orden. Derfor tilbyder vi en indvendig vask.

Pick up

Er chaufførernes tid bedre brugt på landevejene? Det har vi forståelse for, og derfor vil vi gerne tilbyde at afhente jeres trailere og sørge for alt fra tankning og ind- og udvendig vask.

Drop in

Fordi vi kan tilbyde landes mest effektive og hurtige lastbilvask, har vi droppet tidsbestillingen. Vi tror på, at det er nemmere for vores kunder blot at møde op og få vasket straks.

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra