køretøjer

Vask af ambulancer

Hos Copenhagen Truck Wash tilbyder vi vask af ambulancer. Få vasket ambulancen hurtigt, effektivt og grundigt.

Få vasket ambulancen i vores moderne vaskehaller

Ambulancereddere og andre livreddende personer er nødt til at have rene og ordentlige forhold at arbejde under. Da ambulancer er et redskab, som er med til at redde menneskeliv, er det derfor afgørende, at de er både rene, velholdte og driftssikre.

Den indvendige, desinficerende rengøring er der nogle andre, der tager sig af, men når det gælder alt det udvendige, så står vi klar til at hjælpe dig med at holde dine ambulancer rene. Det offentlige råder over en lang række køretøjer, men netop ambulancer er en af de typer af køretøjer, hvor rengøring er helt essentiel, og vi er altid parate til at vaske dine ambulancer i en af vores to vaskehaller.

 

Grundig, effektiv og hurtig vask af ambulancer

Selvom vasken i gennemsnit kun tager omkring 13 minutter, så leverer vi altid et kvalitetsresultat, og vi gør vores bedste for, at du er tilfreds med vasken. Vores vaskere er både erfarne og grundige, og de sørger for at få vasket den enkelte ambulance, hvor de kommer godt omkring hele køretøjet. Du kan tilkøbe undervognsskyl, hvis du gerne vil have en endnu grundigere vask. Det kan være en fordel at tilvælge undervognsskyl, da det er med til at forlænge ambulancens levetid og forbedre dens driftssikkerhed.

 

En miljøvenlig og professionel vaskeløsning

Hos Copenhagen Truck Wash tilbyder vi professionel vask af store køretøjer som for eksempel ambulancer. Vi går meget op i både at have glade og tilfredse kunder og i at skåne miljøet bedst muligt. Derfor har vi fokus på at genanvende meget af det vand, vi bruger, og vi gør vores ypperste for at minimere ventetiden og derved sikre lave ventetider. Foruden undervognsskyl kan du også tilvælge spot free og specialsæbe. Der er nogle fordele ved at få vasket ambulancen i specialsæbe, hvis det for eksempel er vinter, eller ambulancen er meget beskidt.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra