køretøjer

Vask af ladbiler

En ladbil skal af og til vaskes. Slip for besværet, og kom forbi Copenhagen Truck Wash. Vi vasker hurtigt, effektivt og grundigt ladbiler og andre formere for køretøjer. Læs om vores vask af ladbiler herunder.

Få vasket ladbilen hos Copenhagen Truck Wash

Hvis du kører rundt i en ladbil, så ved du formentlig, hvor nemt en ladbil kan blive beskidt. Det er dog ikke kun nødvendigt at vaske ladet på dit køretøj, men også at komme rundt i alle de udvendige krinkelkroge, når du vasker ladbilen. Når du som eksempelvis håndværker har rigeligt at se til i forvejen, er du nok ikke interesseret i at bruge tid på at vaske dine ladbiler. Hos Copenhagen Truck Wash kan vi nemt vaske ladbiler, ligesom vi også vasker mange andre køretøjer i vores vaskehaller.

 

Kør i en ren ladbil og fremstå professionel

Personer, der arbejder inden for byggeri og anlæg, har mange gode grunde til at sørge for at få vasket deres ladbiler. En håndværker kommer nemlig ud til kunder, der kan spænde fra den lille privatkunde til den store offentlige instans eller en stor privatejet virksomhed.

Uanset hvilke kunder du kommer ud til, så vil de formentlig danne sig et indtryk af dit firma ud fra, hvor præsentabel din ladbil er. Et præsentabelt køretøj sender et signal om, at du tager din forretning og dine kunder alvorligt. En ren og velholdt ladbil er derfor ikke blot en god investering i forhold til at forlænge køretøjets levetid, men det er også en investering i at gøre det bedst mulige indtryk på dine kunder.

 

Vores vaskeløsning sikrer dig et godt resultat – hver gang

Hos Copenhagen Truck Wash er vi specialister i vask af ladbiler. Vi sætter en ære i at være både hurtige og grundige, og vi går højt op i at have tilfredse kunder. På nuværende tidspunkt har vi to afdelinger i Danmark, og de er placeret på Sjælland. Begge vaskehaller ligger tæt på motorvejen, og du finder dem i Hvidovre og Taastrup. Vi tilbyder desuden særlige firmaaftaler, hvis du har flere ladbiler, som du gerne vil have vasket hos os.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
min.
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra