køretøjer

Vask af skraldevogne

Få vasket skraldevognen hos Copenhagen Truck Wash. Vi vasker grundigt og effektivt. Læs mere om vores vask af skraldevogne herunder.

Effektiv skraldevognsvask

Uanset om du kører med gods, madvarer eller affald, er det vigtigt at have et rent køretøj. En skraldevogn bliver hurtigere beskidt end andre typer af køretøjer, og derfor kommer denne type køretøj nemmere til at lugte. Det er ikke kun skidt og snavs inde i skraldevognen, som er godt at få vasket væk. Det er også meget nyttigt at holde skraldevognen ren og pæn udvendigt, da det forlænger skraldevognens levetid og som en bonus også giver borgerne et bedre indtryk af dit firma. Hos Copenhagen Truck Wash tilbyder vi skraldevognsvask og vask af stort set alle slags køretøjer, der er over personbilers størrelse.

 

Få vasket skraldevognen på Sjælland

Hvis du kører hen over Sjælland eller har base på Sjælland, er du velkommen til at benytte dig af en af vores vaskehaller i henholdsvis Taastrup og Hvidovre. På begge lokationer er det muligt at få en manuel vask af skraldebilen. I Hvidovre har vi desuden en automatisk pay-per-plate vaskehal, som er åbent alle timer i døgnet. Du kan finde åbningstider og adresser på vores specifikke lokationer her på vores hjemmeside. De ligger godt placeret i forhold til E20, så du hurtigt kan komme til og fra din vask.

 

Fordele ved at vaske din skraldebil

Vask af skraldevogne er noget vi sætter højt på dagsordenen. Det gør vi for din såvel som for borgernes, miljøets og skraldevognens skyld. Skraldebilen kan holde længere, når den bliver vedligeholdt, serviceret og vasket. I vaskehallernes åbningstid kan du køre forbi med din skraldevogn og få den vasket. Ventetiden er på knap 6 minutter i gennemsnit, og de få minutter går hurtigt, mens du tager en kort pause. Vi anvender et drop-in koncept, og vi forsøger altid at holde ventetiden på et minimum. Derudover har vi meget fokus på at vaske miljøvenligt, og der for genanvender vi blandt andet hele 94 % af det vand, vi bruger.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra