køretøjer

Vask af sættevognstræk

Har du hverken tid eller lyst til at vaske din sættevognstrækker? Så er det godt, at du bare kan svinge forbi Copenhagen Truck Wash i Taastrup eller Hvidovre, og så vasker vi dine sættevogne for dig. Det er nemt og bekvemt, og vi lover, at du bliver glad for resultatet.

Vask af sættevogne

Når man bruger mange timer på vejen, kan det ikke undgås, at ens køretøjer bliver snavsede og støvede. Hos Copenhagen Truck Wash har vi specialiseret os i at vaske store køretøjer. Vi kan også vaske din sættevognstrækker, så det bliver 100% rent til din næste tur på vejen.

 

Effektiv og fleksibel vaskeløsning

Vores topmoderne vaskeløsning gør, at vi nemt kan vaske store køretøjer, og vask af sættevogne er ikke noget problem for vores dygtige vognvaskere. De er uddannet til at komme ind i alle krogene, så du ikke behøver at bekymre dig om, at der samler sig skidt og snavs, der kan give grobund for rust.

Hos Copenhagen Truck Wash kører vi med drop-in koncept, så du behøver ikke bestille tid til en vask. Du kommer bare med din sættevognstrækker, når det passer ind i din tidsplan. Vi gør alt, hvad vi kan for at holde ventetiden på et minimum. På den måde gør vi det muligt at være fleksibel og stadig få god vedligeholdelse af sit køretøj.

 

Vaskehal med miljøhensyn

Der går meget vand til, når man skal vaske de store køretøjer. Heldigvis er vores vaskehaller udstyret med grej, der opsamler vandet og renser det for sæbe, snavs og salte. På den måde kan det genanvendes, så vi bruger så lidt vand som muligt i vores moderne vaskehaller.

Hvis du har flere sættevogne, bør du kontakte os, så du kan få et godt tilbud på en firmaaftale, så dine vogne kan blive vasket regelmæssigt. 

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra