køretøjer

Vask af tipvogne

Vil du slippe for at stå for vasken selv? Kom forbi Copenhagen Truck Wah og få vasket tipvognen. Vi vasker grundigt og effektivt stort set alle slags køretøjer.

Prioriter at få vasket tipvognen

Synes du også, det kan være både tidskrævende og besværligt selv at skulle vaske tipvognen? Det kræver både plads og det rette udstyr, hvis du skal nå ind i alle kroge og få fjernet skidtet. Og det er nemlig vigtigt at få fjernet skidt og snavs, der sætter sig på tipvognen, for ellers er der risiko for, at der dannes rust. Derfor bør alle slags køretøjer få en jævnlig vask.

 

Spar tid på at vaske tipvogne

Du kan spare tid på vasken ved at køre forbi en af vores vaskehaller. Der er nemlig lav ventetid på vores vaskeløsninger – i gennemsnit venter vores kunder kun 6 minutter, før de kan få vasket deres køretøj. Du behøver desuden ikke bestille tid i forvejen, da vi anvender et drop in-koncept. Kom derfor bare forbi, når du er i området, og det passer ind i din kalender. Du finder desuden vores vaskehaller i Hvidovre og Taastrup i Københavnsområdet. Udover at vi stræber efter at holde ventetiden på et absolut minimum, så søger vi også altid for, du er fuldt ud tilfreds med vaskeresultatet.

 

Moderne vaskehaller

Hos Copenhagen Truck Wash har vi de helt rette faciliteter til at kunne vaske tipvogne. Vi har moderne og store vaskehaller, som er specialdesignet til netop de store køretøjer. Og vi har ikke kun faciliteterne – vi har også ekspertisen. Vores professionelle og erfarne vognvaskere vasker hver dag en masse forskellige slags køretøjer, og vi tilbyder også en vaskeløsning til landbrugs- og fødevarekøretøjer. Udover tipvogne, vasker vi eksempelvis også traktorer, hestetrailere og frontlæssere.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores vaske og services.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra