køretøjer

Vask af industrikøretøjer

Er du på udkig efter et sted, hvor du kan få vasket industrikøretøjer? Hos Copenhagen Truck Wash vasker vi grundigt og effektivt forskellige slags industrikøretøjer. Læs mere om vores vask af industrikøretøjer herunder.

Effektiv vask af køretøjer inden for industrien

Her hos Copenhagen Truck Wash har vi en stor passion for at vaske en lang række af store køretøjer, og derfor vil vi også gerne hjælpe dig med at vaske dit industrikøretøj. Ligesom alle andre køretøjer – hvad enten de er inden for byggeri og anlæg eller en helt anden type – så har industrikøretøjer også gavn af at blive vasket.

Vi er specialister i at vaske industrikøretøjer, og vi er altid grundige og effektive. Den gennemsnitlige ventetid er 6 minutter, og den gennemsnitlige vasketid er blot 13 minutter. På et lille kvarter kan vi derfor sørge for at få dit industrikøretøj rent og nydeligt.

 

Hvorfor du bør prioritere vask af industrikøretøjer

Når du overvejer, om du skal investere i vask af dit industrikøretøj, så er der en pointe i at tænke over både signalværdien og dit køretøjs levetid. Der er nemlig flere fordele ved at holde dit industrikøretøj rent og pænt. En god vask af industrikøretøjer kan praktisk talt sidestilles med servicering og almindeligt vedligehold af dit køretøj, da skidt gør det nemmere for rust at udvikle sig. Rusten kan gøre, at de forskellige bevægelige dele sætter sig fast og dermed forhindrer dig i at bruge dit industrikøretøj på en hensigtsmæssig og forsvarlig måde.

 

Få vasket industrikøretøjer i Hvidovre og Taastrup

I alt har vi erfarne og professionelle vognvaskere, og de er fordelt mellem vores to afdelinger i henholdsvis Taastrup og Hvidovre. De står klar til at tage imod dig, uanset om du kommer til vaskehallen i Hvidovre eller vaskehallen i Taastrup. Vores vaskeløsning er med drop-in-konceptet. Du kan bare komme forbi, når det passer dig og få en yderst effektiv vask af industrikøretøjer. Har du flere industrikøretøjer, tilbyder vi særlige firmaaftaler. Du er velkommen til at kontakte os, hvis dette kunne være aktuelt for dig.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede udefra imens lastbil vaskes
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra