Hjulvask

Mangler du hjælp til at få vasket dine hjul? Når dit køretøj skal vaskes, er det vigtigt med en grundig hjulvask. Rene hjul kører bedre, og en jævnlig rengøring vil bidrage til at forlænge levetiden på køretøjets fælge.

Få vasket hjulene regelmæssigt

Dæk og hjul er nogle af de ting, der bliver hurtigst slidt på et køretøj, og derfor er det vigtigt at sørge for, at de er tiptop, og at skidt, salt og bremsestøv bliver fjernet. Regelmæssig vask af hjulene hjælper på driftssikkerheden, og du undgår således, at skidt og snavs sætter sig i og omkring hjulene, og at der dannes rust. En hyppig vask kan derfor være med til at holde dine fremtidige vedligeholdelsesomkostninger nede.

 

Hjulvaskeanlæg til køretøjer

Det kan være en hård opgave at vasket hjulene helt rene, fordi skidtet sidder så godt fast, og fordi det ikke er til at komme ind i alle krogene. Hos Copenhagen Truck Wash har vi et hjulvaskeanlæg til erhvervskøretøjer. Når du får vasket køretøjet hos os, kan du være sikker på, at vi kommer ind i alle krogene, og at dine hjul bliver 100% rene.

Vi tilbyder vask af hjul på alle former for store køretøjer – lastbiler, ambulancer, varevogne, busser, campingvogne, trailere osv. Vi klarer det meste, men er du i tvivl om, hvorvidt vi vasker dit køretøj, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at lytte til dine ønsker og dit behov.

 

Hjulvask i Taastrup og Hvidovre

Besøg os på vores to adresser i Taastrup og Hvidovre, hvis du ønsker en grundig og effektiv hjulvask. Vi har drop-in-konceptet, hvor du kan komme når som helst inden for vores åbningstider og få en hjulvask og få vasket resten af dit køretøj. Vi stræber efter, at ventetiden holdes på et absolut minimum, og derfor kører de fleste køretøjer ofte direkte ind i vores vaskehaller.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra