Vask af store køretøjer

Hos Copenhagen Truck Wash har vi vaskehaller til store biler og vogne. Vi vasker stort set alle slags store køretøjer. Kom forbi en af vores vaskehaller og vær sikker på, at du et fuldt ud tilfredsstillende vaskeresultat.

Hurtig og effektiv vask af store køretøjer

Har du et stort køretøj, som du gerne vil have vasket? Det kan knibe med at få klemt store køretøjer ind i vaskehallen på den lokale tankstation – faktisk er det ikke muligt. Derfor kan du have brug for en anden løsning. Vi klarer alt inden for en bred pallette af store køretøjer og inden for forskellige brancher. Vi vasker eksempelvis lastbiler, tankvogne, kranbiler, trailere og busser.

Hos Copenhagen Truck Wash anvender vi et drop-in-koncept, hvor du nemt og effektivt kan få vasket dit store køretøj. Det vil sige, at du blot kan komme forbi, og så er der stor sandsynlighed for, at du kan få vasket køretøjet med det samme. Vi har nemlig fokus på både høj kvalitet og kort ventetid, da vi stræber efter at holde ventetiden på et absolut minimum. På den måde kan du eller dine chauffører hurtigt være tilbage på vejene igen. Vi har seks vaskebaner på to adresser i Københavnsområdet – både i Hvidovre og i Taastrup.

 

Vedligeholdelse af store køretøjer

Alle køretøjer har brug for en kærlig hånd fra tid til anden. Når dit køretøj kører mange kilometer på vejene, ophober der sig automatisk skidt og snavs i maskineriet. En jævnlig vask er med til at vedligeholde dit køretøj. Hvis du jævnligt vasker dit køretøj, vil den holde sig flottere i længere tid, og det vil være med til at bekæmpe rust.

 

Firmaaftaler til vask af store køretøjer

Hvis du er indehaver af flere store køretøjer, som skal vaskes i ny og næ, tilbyder vi særlige firmaaftaler. Det kan være du har en vognpark og har brug for en fleksibel løsning, der sikrer dig, at dine køretøjer fremstår præsentable, når de kører på vejene. Vi skræddersyer vores priser, så de passer til dit behov og dine ønsker. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning, eller hvis du har spørgsmål til vores ydelser.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra