Få specialvask til erhverv

Hos Copenhagen Truck Wash har vi specialvaskeanlæg, som er designet specielt efter vores kunders behov. Vi vasker hurtigt og effektivt dit køretøj, uden at gå på kompromis med grundigheden, så du hurtigt kan være videre på vejene igen. Vi garanterer, at dit køretøj er 100 % ren efter en specialvask hos os.

Få vasket dit specialkøretøj

Regelmæssig vask af køretøjer kan have betydning for driftssikkerheden. Derfor er det vigtigt, at du regelmæssigt vasker og vedligeholder sit køretøj, så du undgår snavs i maskineriet. Bruges køretøjet i erhvervsmæssige sammenhænge, bør du være opmærksom på, at køretøjet repræsenterer din virksomhed, når det kører på vejene. Et nyvasket køretøj bidrager til et professionelt ydre.

Vi har mange års erfaring med at vaske forskellige slags køretøjer. Vi tilbyder både udvendig og indvendig vask af dit specialkøretøj. Vores mest almindelige opgaver er inden for vask af lastbiler, kassevogne og varevogne, men vi byder mange forskellige slags større køretøjer velkommen. Vi har vaskeanlæg til ethvert specialkøretøj – vi vasker også alt fra busser til tankvogne.

 

Miljøvenligt specialvaskeanlæg

Hos Copenhagen Truck Wash værner vi om miljøet og ressourcerne. Derfor er vores specialvaskeanlæg miljøvenlige, da vi opsamler, udrenser og genanvender det brugte vand. Vi bruger udelukkende vaskemidler, som er allergivenlige og parfumefri. Derudover er vores vaskevand udrenset for alle salte, så saltet vaskes væk fra køretøjet, hvilket er særligt belejligt om vinteren.

 

Specialvaskeanlæg nær København

Du finder vores specialvaskeanlæg i Københavnsområdet, mere specifikt i Taastrup og i Hvidovre. Hvis du har brug for rådgivning til, hvilken vask du skal vælge, står vi klar til at vejlede dig. Du er velkommen til at kontakte os på 43 71 78 86, så vi kan finde netop dén løsning, som passer til dine behov. Køretøjer er forskellige og findes i forskellige størrelser, og derfor skræddersyer vi vores priser, og vi sammensætter desuden gerne særlige firmaaftaler.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra