Vask i vores vasketunnel til erhverv

Hos Copenhagen Truck Wash har vi en vasketunnel, som kan rumme alle størrelser af køretøjer. Hver dag vasker vi mange køretøjer i vores vasketunnel. Vasketunnellen er bygget på en måde, som kan rumme flere køretøjer ad gangen, så du hurtigt og effektivt kan få vasket dit køretøj.

Tunnelvask af specialkøretøjer

Der er forskellige slags køretøjer og forskellige slags behov i forbindelse med vask af køretøjer. Vores vasketunneller er specialdesignet, så vi kan udføre grundige og effektive rengøringer af specialkøretøjer. Derudover værner vi om miljøet, og derfor opsamler, udrenser og genanvender vi vandet.

Vi vasker alt fra lastbiler og varevogne til campingvogne og busser – og alt derimellem. Som udgangspunkt tilbyder vi vask af de fleste slags større køretøjer eller specialkøretøjer. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi tilbyder vask af dit køretøj.

 

Værn om dit køretøj, og husk rengøringen

Det er vigtigt med en komplet rengøring af køretøjer, hvis du regner med at bruge køretøjet i mange år fremover. Du kan nemlig holde dine vedligeholdelsesomkostninger nede, hvis du ofte vasker dit køretøj. Vi tilbyder både indvendige og udvendige rengøringer.

Ofte sniger der sig skidt og snavs op i maskineriet, som skal fjernes. Vores vasketunnel er specialbygget, så vi kan komme ind i alle krogene og sikre os, at snavset bliver fjernet. Skader og rust opbygger sig over tid, og derfor er vigtigt at forebygge skader.

 

Vasketunnel i København

Hvis du har flere køretøjer, som skal vaskes regelmæssigt, tilbyder vi særlige firmaaftaler. Du behøver ikke bruge oceaner af tid på planlægningen, da vi anvender et drive-in-koncept, så du eller dine chauffører kan få vasket køretøjet, når det passer jer, og når I er i området. Efter en tunnelvask kan vi garantere dig, at køretøjet er rent, og at det fremstår flot og præsentabelt.

Kom forbi vores vasketunnel i København, og få skrubbet dit køretøj godt og grundigt. Du finder os mere specifikt i Taastrup og i Hvidovre, hvor vi står klar til at vaske dit køretøj.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra