Overvejer du et vaskesystem? Vask hos os

Har du overvejet at investere i dit eget vaskesystem? Hvis du er virksomhedsejer eller ejer af en vognpark, som har mange erhvervskøretøjer, der dagligt suser på vejene, har tanken muligvis strejfet dig. Men det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Hurtigt og effektivt vaskesystem

Hos Copenhagen Truck Wash har vi et stort vaskesystem, som effektivt vasker mange forskellige erhvervskøretøjer hver eneste dag. Vi har drop-in, så du ikke behøver tænke alt for meget over logistikken og planlægge, hvornår køretøjet skal være på stedet. Du finder vores vaskesystemer i både Taastrup og i Hvidovre. Vi har en stor kapacitet og en lav ventetid, så søger du en fleksibel og tidsbesparende løsning, er du havnet på den rette side.

 

Vaskesystem til alle slags erhvervskøretøjer

Vores kunder har ofte en bred portefølje af forskellige slags køretøjer, som vi dagligt hjælper med at holde rene og præsentable. I vores vaskesystem vasker vi både lastbiler, varevogne, busser, campingvogne og alt derimellem. Er du i tvivl om, hvorvidt vi vasker dit køretøj, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står yderligere klar til at rådgive dig om, hvilken type vask du bør vælge, og vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter dit behov.

 

Husk at få vasket køretøjet

I en travl hverdag kan det være svært at få prioriteret rengøringen af sit køretøj. Men det er vigtigt ikke at gå på kompromis med og nedprioritere vasken. Dine køretøjer afspejler dit brand, og du vil formentlig gerne, at de fremstår flotte, når de suser på vejene og bliver spottet af potentielle kunder. Derudover er der risiko for, at dit køretøj tager skade, og at der opbygger sig rust over tid, hvis ikke du får fjernet skidt og snavs i maskineriet. Du bør derfor overveje at anvende vores vaskesystem, hvis du gerne vil beholde køretøjerne i mange år i fremtiden. Vi sikrer dig 100% rene køretøjer.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra