Lastbilvask nær Avedøre

Kører du ofte i eller omkring Avedøre, og leder du efter et sted, hvor du kan få vasket lastbilen? Så er du havnet på den rette side. Hos Copenhagen Truck Wash tilbyder vi vask at stort set alle slags køretøjer.

Få vasket køretøjer nær Avedøre

Kører du dagligt rundt i en lastbil? Eller er du måske ejer af en vognpark? I så fald ved du, hvor besværligt det kan være, hvis du selv skal stå for lastbilvasken. Når et køretøj dagligt kører mange kilometer på vejene, sætter der sig automatisk en masse skidt og snavs i maskineriet og udenpå. Derfor kræver køretøjet af og til en grundig vask. I vores vaskehaller nær Avedøre kan du være helt sikker på, at vores professionelle vognvaskere får skyllet og spulet al skidtet væk. Vi har topmoderne vaskehaller på vores to lokationer i henholdsvis Taastrup og Hvidovre nær Avedøre.

 

Vask af mange forskellige slags køretøjer

Hos Copenhagen Truck Wash vasker vi ikke udelukkende lastbiler. Vi vasker stort set alle slags køretøjer, der er over personbils størrelse. Så hvis det kniber med at få køretøjet ind i vaskehallen på den lokale tankstation, er du meget velkommen hos os. Hvis du ofte kører i området omkring Avedøre, er du ikke langt fra vores lokationer. Udover lastbilvask, tilbyder vi for eksempel også busvask, trailervask og vask af varevogne.

 

Forlæng levetiden på køretøjet

Der er mange fordele ved jævnligt at vaske sit køretøj. Vidste du eksempelvis, at en regelmæssig vask af dit køretøj, vil bidrage til driftssikkerheden og forlænge køretøjets levetid? Hvis ikke skidt og snavs bliver spulet væk, er der nemlig risiko for, at der dannes rust, og at køretøjet således tager skade. Når dit køretøj suser afsted på vejene, repræsenterer det desuden dit brand. Hvis du gerne vil afspejle professionalisme, bør du derfor sørge for, at køretøjet holdes rent. Har du spørgsmål til vores vaskeløsninger nær Avedøre, er du meget velkommen til at kontakte os.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra