Få en vaskeløsning til erhverv

Mangler du et sted, du kan få vasket alle dine erhvervskøretøjer? Er køretøjerne for store til at kunne klemme sig ind i vaskehallen på den lokale tankstation? Så er du landet på den helt rette side.

Høj kvalitet på vaskeløsninger

Hos Copenhagen Truck Wash vasker vi alt inden for en meget bred portefølje af køretøjer. Vi har vaskeløsninger til både firmabiler, lastbiler, kassevogne og busser – og alt derimellem. Hvis du er virksomhedsejer eller ejer af en vognpark, er dit køretøj formentlig på landevejene meget af tiden. De opsamler meget snavs og trænger en gang imellem til en kærlig hånd. Det giver vi dem hos Copenhagen Truck Wash.

Kvaliteten betyder noget for os. Derfor kan du se frem til, at dine køretøjer er fuldstændig rene, når de har været en tur forbi os. Vi tilbyder både indvendige og udvendige vaskeløsninger. Ønsker du en moderne vaskeløsning, hvor der tages hensyn til miljøet? Vores vaskeløsninger er miljøvenlige, da vi genanvender og udrenser vandet.

 

Skræddersyede vaskeløsninger

Du kan vælge at få en vaskeløsning, hvor du kan få vasket alle dine køretøjer jævnligt. Vi sammensætter nemlig særlige firmaaftaler. Ejer du flere køretøjer til erhverv, og ønsker du, de skal fremstå præsentable og rene, når dine chauffører kører på vejene? Så kontakt os, så skræddersyer vi en vaskeløsning, som passer til dit behov og din situation. Et rent og præsentabelt køretøj vil give et positivt syn på din virksomhed, og dine chauffører vil elske at køre rundt i rene køretøjer.

 

Vaskeløsning i Taastrup og Hvidovre

Vi anvender drop-in konceptet, og vores vaskeanlæg består af intet mindre end seks baner. Derfor er der rig mulighed for, at dine chauffører kan få vasket køretøjet, når de er i området, og det passer dem. Vores vaskeløsninger gælder i begge vores vaskeanlæg i Taastrup og Hvidovre. Hvis du ved, at dine chauffører ofte kommer forbi hovedstadsområdet, har vi den perfekte vaskeløsning til dig.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
min.
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra