Vask i vores vaskehal til erhverv

Kniber det med at få plads til dit køretøj i vaskehallen på den lokale tankstation? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi har hos Copenhagen Truck Wash specialbyggede vaskehaller, som kan rumme mange forskellige slags køretøjer i forskellige størrelser.

Husk turen i vaskehallen

Vask af køretøjer kan hurtigt blive nedprioriteret i en travl hverdag. Men der er nogle risikoer forbundet hermed, som du bør være opmærksom på, hvis du lidt for ofte springer vasken over.

Når køretøjer bliver brugt, sætter der sig automatisk snavs og skidt i maskineriet, og rust bliver dannet. Derfor er det vigtigt at vedligeholde sit køretøj, så du sikrer dig, at køretøjet holder mange år endnu. En hyppig vask kan nemlig være med til at holde vedligeholdelsesomkostningerne nede.

Derudover kender du sikkert følelsen af tilfredshed ved at køre i et pænt og nyvasket køretøj. Køretøjer repræsenterer din virksomhed og dit image. Vi tilbyder særlige firmaaftaler, så du altid kan være sikker på, at dit køretøj fremstår flot og præsentabel, når dine kunder eller potentielle kunder spotter dig på vejene.

 

Miljøvenlig vaskehal

Vi vasker køretøjerne på en klimavenlig måde. Vi ilter og filtrerer vandet, så vi kan genbruge det i vaskehallen. På den måde bruger vi mindre vand samtidig med, at vi bruger miljøvenlige produkter, da vores vaskemidler udelukkende er allergivenlige og parfumefri.

 

Vaskehal nær København

Vi har i alt seks vaskebaner, og vi anvender drop-in-konceptet, så du hurtigt og effektivt kan få vasket dit køretøj. Du kan være sikker på, at vi når ind i alle krogene, og at dit køretøj er skinnende rent efter en vask i vores vaskehal.

Vi vasker køretøjer fra både private og offentlige virksomheder fra hele hovedstadsområdet. Vores vaskehaller finder du i Taastrup og i Hvidovre. Vi skræddersyer vores priser efter dine behov. Kontakt os på 43 71 78 86, så står vi klar til at rådgive dig.

Billede af vognvaskere og ansatte ved Copenhagen Truck Wash

Vil du gerne kontaktes?

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne særlige firmaaftaler alt efter jeres behov og ønsker.

Ved oprettelse af kreditkonto. Sendes CVR og faktura oplysninger til cph@truckwash.dk

tilvalg

Tilvalg til din vask

Undervognsskyl

Undervognsskyl er til dig, der vil gøre det bedste for at vedligeholde dit køretøj. Undervognsskyl foregår med op til 3000 liter renset genbrugsvand, som løsner snavs og vejsalt i alle hjørne og kanter for et perfekt resultat.

Undervognskyl starter automatisk op, når du kører ind i hallen (du bestemmer farten).  

Specialsæbe

Til et meget beskidt køretøj tilbyder vi to-komponent ekstrem-sæbe, som fjerner alt bremsestøv og insekter. Det er særligt godt om vinteren eller, hvis det er længe siden du har vasket.

Maskinen skifter automatisk over til Specialsæbe

Spot free

Får du ikke selv tørret vinduer og spejle af, og vil du stadig undgå hvide striber efter tørring? Prøv vores spot free med 100% rent vand – fri for salt, kalk og mineraler. Det er den mest optimale afslutningen på en effektiv vask.

Spot Free gives ved højtryk af special dyser fra maskinen ved udkørsel (du bestemmer farten).  

Hvorfor os?

Hvorfor skal du vaske hos Copenhagen Truck Wash?

Billede af vognvasker, der udfører en manuel vask af lastbil
gns. ventetid
min.
gns. vasketid
min.
timers åbent
erfarne vaskere

Pay By Plate

Med Pay by Plate kan du vaske, hvornår du vil.

Og du har endda muligheden for at få en vaskeaftale, hvis du ønsker at kunne vaske ubegrænset.

Udfyld formularen, for at tilføje et køretøj til dit abonnement.

Hvis muligt, bedes du vedhæfte følgende.

Billede af køretøjets front

Billede af køretøjet fra siden

Billede af køretøjet bagfra